Бинев поиска арест за Костов и е твърде подозрителен към Борисов

OFFNews 17 октомври 2014 в 20:43 6378 18

Слави Бинев.

Още източните мъдреци са казали - управлението е изключително просто нещо. Наказваш лошите и награждаваш добрите. Ако някой продаде едно многомилионно предприятие като "Балкан" за 150 хил. лева, долара или евро, какво трябва да се направи с този човек? Разбира се, че този, който е допуснал подобно нещо, трябва да понесе пълна санкция - да бъде арестуван на всяка цена, заяви пред БНТ Слави Бинев от "Патриотичния фронт". С изказването си за "Балкан" той визираше Иван Костов.

Продължавам да имам изключително подозрително отношение към личността на Бойко Борисов, по хиляди причини. Няма смисъл да се връщаме назад към Ваньо Танов и другите неща, които биха накарали всеки да се замисли - това ли е най-верният човек? - каза Бинев.

Според него с ГЕРБ "има поредица от разговори, които не са проведени още. Те започват първо със сравняване на програмите. Знам, че е направена половината от първата стъпка. Тоест - прегледана e програмата на ГЕРБ, кое става, кое не става, към кое ние имаме предложения, забележки и кое отхвърляме напълно. Въобще не е дошъл ред на нашата програма, в която има десет точки, от които ние няма да мръднем извън козметично. Да не говорим, че след това трябва да бъдат разглеждани секторните политики и чак след това да се говори за по-сериозни неща."

Моята политическа кариера започна при най-лицемерните европейски политици. Европейският парламент беше нещо като клуб за бивши премиери и президенти и за изключително нови персони с изключително агресивен характер. Общо взето при тях политическата агресивност и политическото лицемерие е издигнато в парадигма, категоричен е бившият евродепутат.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!