"Без БСП не може да има стабилно управление"

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2014 в 13:09 1840 14

Сергей Станишев

Без БСП не може да има следващо стабилно управление, обяви бившият лидер на БСП Сергей Станишев във Велико Търново.

"Важно е на 5-ти да гласуваме, защото няма кой да реши вместо нас. БСП търси подкрепа на тези избори  с основни ясни каузи в нашата кампания, които са обществени и национални: да не се допусне връщането на ГЕРБ на власт и икономическо развитие и създаване на работни места, социална справедливост и справедливост от страна на държавата да продължат", обяви бившият лидер.

По думите му, ако една държава не помага на бедните и слабите, тя е само една шайка за разпределяне на властта и БСП вече е започнала осъществяването на тези си цели още в миналия мандат със създаването на 50 хил. работни места.

Станишев обяви, че още от сега ГЕРБ дават заявки за повторение на мрачния сценарий от времето на управлението си и казват: „гответе се да затягате коланите”.

 Винаги когато ГЕРБ са в управлението, цената на тока расте на гърба на хората, заяви още социалистът.
 
Той бил притеснен от действията на служебното правителството, което показвало, че изпълнява политическата поръчка на ГЕРБ, най-вече с назначенията си, като даде пример с уволнението на директора на АЕЦ „Козлодуй”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.09 2014 в 20:38

НА КАЛПАВ Х-Й КОЗИНАТА/герб/ МУ ПРЕЧИ!

20.09 2014 в 19:08

Е гати, се едно е лапнал к*р! И си му отива де;)

20.09 2014 в 16:34

На ПЕДЕРАСЧО му зарасна задника !?!

20.09 2014 в 15:05

Е, вярно е че дрънка глупости, но пък я как хубаво е лапнал свирчицата :-).
И трябва да му са отдаде нужното уважение заради ограничаване влиянието на криминалната БСП/БКП. Да си кротува в Брюксел и да не дрънка много докато тук му приготвят "резиденцията" в Централния Софийски...

20.09 2014 в 14:44

Не му се сърдете и ругайте чиляка, той се объркал в изказването. Искал е да каже: С бсп не може да има сигурно управление.

20.09 2014 в 14:37

Станишев, привърженик съм на лявата идея, без значение кой е начело на БСП.Ти провали всичко.Не се показвай никъде вече.Ужасно си слаб.Всяко едно твое изявление сваля рейтинга на БСП.Стой си в Брюксел и докладвай редовно на тези които те издигнаха до лидер на БСП и на ПЕС. Тука си ненужен и вреден.Вярно ли е, че жена ти е отшла при Орешарски при един от поредните облигационни заеми и го е попитала къде са "нашите комисионни". Ти си срам за БСП и ще останеш в историята като неин унищожител. След тебе БСП е като България след управление на ГЕРБ.По това си приличате с тиквата.

20.09 2014 в 13:54

AS: Винаги когато БСП е на власт цената на тока се задържа умишлено ниска за да се прехвърлят на следващото правителство дълговете и съответно обвиненията за реалното състояние на нещата. Специално за цената на тока - справка със социалиста Р. Овчаров!

А пък Тони Филипов, д-р пише:
"Между другото, преди време Курумбашев беше посочил Румен Овчаров на една колежка и ѝ казал: „Виж как изглеждат 500 милиона на цяло.”
То такава си е съдбата на БСП - при всичките им управления някои крадат зад гърба на други. Виденов беше равни части честен и тъп. Станишко не е честен, значи остана да е ...?

20.09 2014 в 13:54

Скрий се бе доказал се ЧЕРВЕН БОКЛУК.От зелена тиква семе нещем!