Бареков вече не е зам.-шеф на консерваторите в Европарламента

OFFNews Последна промяна на 31 октомври 2014 в 20:10 10915 11

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков вече не е заместник-председател на групата на Европейските консерватори и реформисти в Европарламента.

От 22 октомври той не заема заместник-председателското място и в момента е член на бюрото на ЕКР, става ясно от
справка в сайта на Европейския парламент.

Длъжни сме да уточним, че процедурата по заемане на заместник-председателско място е на ротационен принцип. Николай Бареков е член на Изпълнителното бюро на ЕКР и като такъв беше избран за заместник-председател на групата за определен период от време, който не е фиксиран и е обект на договорка между членовете на бюрото и групата, коментираха пред OFFNews.bg от пресцентъра на "България без цензура".

"Отстъпването на зам.-председателската позиция не е понижение, а спазване на правилника за работа в парламентарната група на ЕКР. Всякакви други опити за тълкувания и омаловажаване на постиженията на един от най-успешните ни евродепутати са несериозни и лъжливи. Г-н Бареков остава член на най-висшия орган на ЕКР, а именно Изпълнителното бюро" - казaха още от пресцентъра на "България без цензура".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.12 2014 в 09:20

Кво стана ся? Боли ли като останеш без парламентарна група, а? ;)

03.11 2014 в 18:49

Всякакви други опити за тълкувания и омаловажаване на постиженията на един от най-успешните ни евродепутати са несериозни и лъжливи. Г-н Бареков остава член на най-висшия орган на ЕКР, а именно Изпълнителното бюро" - казaха още от пресцентъра на "България без цензура".
Кога Барека стана евродепутат, че да бъде пък и най-успешния?

01.11 2014 в 08:35

Значи като го избрали временно, беше големия успех. Сега като се завъртат, не било голяма работа, а нормално. Бахти палячовците :D

01.11 2014 в 03:15

А Джамбазе-менгян Конекрадски национал-популистка "консерва" ли го раздава?

01.11 2014 в 00:05

до Лолитка:

"... за определен период от време, който не е фиксиран и е обект на договорка между членовете на бюрото и групата ..."

Как ни карат да четем като дявола Библията :)

Явно договорката не е в полза на дудука. Ако е ротационен принцип, срокът обикновено е фиксиран и не са нужни "договорки.

31.10 2014 в 22:01

Серж и бившия журналист на Пеевски - Дудука са разни водачи в ЕС, а България е на дъното в Европа. Явно има някаква врътка да си продажен до гроб

31.10 2014 в 21:54

"...Всякакви други опити за тълкувания и омаловажаване на постиженията на един от най-успешните ни евродепутати са несериозни и лъжливи..."
Ееее, нееее, тези кауни изпотрошиха миФките :)
Този Каун след като още първия месец се самообяви за "най-успешен" евродепутат - в края на мандата явно ще прекръстят Брюксел на Барексел.
Деба и Дудука му побъркан... голяма е забава
Тони д-р да остри моливите :)

31.10 2014 в 21:34

Бареков е национален архибоклук. Неговата недъгавост лъсва веднага и съответно тепърва ще изпада във все по-голяма изолация.
Мястото му е на политическото сметище.

31.10 2014 в 21:30

След като се споменава, че е ОТСТЪПИЛ, аз не мога да разбера, защо е такова разискване цял ден, а и тенденциозно отношение другаде. На ОФФ поне това съм ви признала, максимално без лично отношение представяте нещата в подобни ситуации. Но като цяло си е мода май от нищото да се твори новина на денят.

31.10 2014 в 21:26

кейюар за презерватива