Бареков се отдръпнал от политиката заради "недоразумения" като Баракова

Ивайло Анев Последна промяна на 31 октомври 2014 в 09:37 7073 10

Ана Баракова е едно голямо недоразумение на системата, която беше един от мотивите да се отдръпна от политиката, заяви в интервю за bTV евродепутатът Николай Бареков. 

По думите му Баракова не се е отказала от депутатското място, защото партията му била прекалено демократична. "Видяхте как действат в другите партии. И в ГЕРБ имаше 9/9 и в ДПС 13/13, но те изтеглиха хората си от парламента", допълни бившият телевизионер.

По думите му Калина Крумова е вкарала Ана Баракова в партията като представител на "евромайките".

"Това чудо Баракова няма конкретните качества, за да е част групата на България без цензура", смята Бареков.

Според него по-страшното от това да има правителство на ГЕРБ, е да няма никакво правителство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.11 2014 в 02:10

BARABAR B R A K M I!!!!!!

01.11 2014 в 02:05

BAREKOV V DISKOTEKATA!!! I V
ALGATA!!!! TAM MU E J MIASTOTO!!!!!!

31.10 2014 в 22:45

Ади ,милинка , не се излагайте, момченцето ,е меко казано - свърхкръгъл идиот и ще излага и без това клетата ни държавица, а и вие, клета, защо не внимавахте за кого глаувате.........

31.10 2014 в 11:14

Горкият, отказал се! Даго ожали човек.
От какво се е отказал, от депутатско място в поредния Български парламент, който не е ясно до кога ще просъществува.
Срещу какво? Срещу гарантирано ммясто в Европейския парламент за години напред и огромни за стандартите ни заплата и режийни.

31.10 2014 в 10:59

"Бареков се отдръпнал от политиката заради "недоразумения" като Бареков"

Така поне го прочетох първия момент.

Даже не го помислих за Не!Новина...изглежда ми толкова логично :D

31.10 2014 в 10:44

Като говорим за недоразумението Баракова, да не забравяме и недоразумението Бареков. Калина вкарала Баракова при евромайките, а Дудука вкара Рошен Носа при тях. Тук е момента да се сетим за сламката в чуждото око и гредата в своето

31.10 2014 в 10:40

По- голямо недоразумение от Бареков няма. Може би само Волен може да се мери с него. Избирането на Баракова е закономерно- тази партия е доказателство, че в България и магаре да сложиш в листите, ако имаш достатъчно пари да го разходиш из страната ще го изберат.Благодарение на парите от КТБ, които бяха налети в политическия проект ББЦ, имаме налице тази партия-смешка в парламента. А парите на КТБ ние всички дружно ще платим.

31.10 2014 в 10:13

А бе, каква ти БарАкова, тя си е чисто и просто БарЕкова......

31.10 2014 в 09:59

Малко съм учудена от интерпретацията на интервюто на Бареков в БТВ тук. Гледах интервюто и той не каза, че се е отдръпнал от политиката, а тъкмо напротив - чрез позицията си в Европейския Парламент и в ключови комисии, като тази по енергетика, каза, че активно ще търси възможности за българската енергетика.
Относно Анна Баракова наистина това бяха думите му като описание за нейното поведение. Аз бих добавила и доста по-негативен коментар, защото не мога да повярвам, че това са целите и моралът на една сравнително млада българска учителка. Но така или иначе нейното поведение говори само за себе си.
По отношение на позицията на Бареков за сформирането на правителство - в случая я подкрепям, макар и да съм много далеч от привържениците на ГЕРБ, както и от тези на ББЦ или БДЦ (ако не броим симпатиите ми към "Гергьовден" и лично към Любо Дилов). Смятам, че не можем да си позволим повече нестабилност и временни, служебни правителства, защото имаме спешна ситуация с КТБ и изтичащо време за приемане на бюджета за следващата година. Затова само се моля Бог да пази България и да влее повече разум в политическите глави!

31.10 2014 в 09:43

Да се взимат направо Баракови