Бареков: Аз бях последният политик, с който Василев се видя

OFFNews 04 април 2015 в 09:38 6581 14

Най-верният съюзник на ГЕРБ е ДПС. Те винаги са работили много добре. Те са цели мастодонти, финансови структури, политически и медийни. И с тях да се пребори човек е невъзможно, заяви пред Нова телевизия лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. 

Цветан Василев да каже занесе ли моята глава на тепсия на Бойко Борисов в гаража в Банкя. Това ли беше сделката – да бъда унищожен от политическата класа, настоя Бареков.

Бареков е категоричен, че всички политици трябва да си признаят за срещите с банкера, защото те не са били случайни.

Моят кабинет в ТВ7 беше един етаж през този на Василев и мога да ви уверя, че почти няма лидер на дясна партия, които да не са му ходили на гости – на РБ, Протестна мрежа, ДСБ, СДС, Кунева, АБВ, дори Първанов, Костов и Кънев – всички са ходили, да не се правят на две и половина, твърди Бареков.

Лидерът на „България без цензура“ призова Румен Петков също да отговори какво е правил при Василев дни преди евроизборите.

Бареков твърди, че е последният политик, който се е срещнал с Цветан Василев и тогава банкерът е стягал коалиция ГЕРБ-БСП, която да управлява.

Аз съм единственият опонент на Борисов, затова бях ударен толкова лошо. Това не ме прави по-малко упорит да се боря срещу политическата система, ББЦ отива на местни избори. Моите плещи са прекалено големи - мога да си кача трима Борисовци на гърба си, твърди лидерът на ББЦ.

През февруари 2013 г. подкрепих протеста, който бутна Борисов. Стотици наши симпатизанти се включиха. Това бяха хора предимно от крайните квартали на София, които не живееха добре. Те бяха измамени. Наши бяха клоуните със затворнически дрехи, монетите с лицето на Борисов и Пеевски, но Василев знае, че основната маса на протеста срещу модела „Кой“ бяха служители на компаниите му, твърди Бареков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!