Алгафари се върна в БСП, извини се с работата си

OFFNews 31 март 2014 в 09:07 5820 14

Нидал Алгафари

Снимка БГНЕС

„Когато едни хора ти дават възможност да се сработваш, да се изявиш, да развиваш идеите, които имаш и те искат. Те са сметнали, че биха могли да се възползват от това, което аз мога и аз знам. Вие в момента се опитвате да ме вкарате мен в схемата сякаш аз съм политик, а аз не съм политик.“

Това заяви в ефира на „Нова телевизия“ режисьорът Алгафари, който бе един от най-яростните отцепници от БСП, но впоследствие се върна в лоното на столетницата.

Алгафари бе водеща сила в АБВ, когато президентът Първанов реши да възроди движението си. Режисьорът организираше събития и се явяваше по медиите, където изказваше остри критики срещу ръководството на столетницата.

Малко след топлата си прегръдка с Първанов обаче Алгафари се разочарова от АБВ, а вчера стана ясно, че отново се е върнал в редиците на БСП.

Ето как Алгафари обясни отношенията си с червения лидер Станишев, за когото довчера сипеше критики:

„Сергей успя да преодолее обидата от личните нападки. Покани ме, за да се опитаме всичко това да го поправим. За него се оказа, че е по-важна партията БСП, а не личното его. Вярно е, много неща в БСП, които трябваше да се случат, не се случиха. Всичко това, което съм казал, си остава вярно“, каза режисьорът.

Той заяви, че след разочарованието си от АБВ е имал и предложение от Николай Бареков, но подчерта, че е изчакал с приоритет поканата на БСП.

„Извън лявото пространство към този момент не съм излизал“, посочи като принцип Алгафари.

От думите му стана ясно, че той не се притеснява от циркулацията си между АБВ и БСП, защото за него това е част от професията му на PR.

„Ще се опитам да направя това, което мога като PR, като специалист, като човек с голям опит, да направя така, че БСП да бъде малко по-добре представена“, каза Алгафари.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!