Quantcast

Алекс Алексиев прави нова дясна партия

OFFNews Последна промяна на 13 май 2014 в 14:33 8720 24

Независимият кандидат за евродепутат Алекс Алексиев планира нова дясна политическа формация. 

Намеренията си Алексиев обяви на пресконференция днес. В края на април ЦИК отказа регистрацията на независимия кандидат за евродепутат с мотива, че настоящият на Алексиев е в САЩ. Въпреки, че той обжалва решението на ЦИК, Върховният административен съд (ВАС) отхвърли жалбата му. 

Димитър Иванов от Инициативния комитет на Алексиев обяви, че по случая ще бъде сезиран Европейският съд за правата на човека в Страсбург. 

Алексиев обясни, че с отмяната на регистрацията му е бил нарушен Изборният кодекс. Според него това не е случайно, защото и управляващите, и опозицията се страхували от идеите, които той обявявал.

По повод идеята за нова политическа формация Алексиев уточни, че тя ще бъде в дясно от центъра. "България няма бъдеще без истинска пазарна икономика, без зависимост от чужди държави", отбеляза той. По думите му естественото място на България е в Европейския съюз, но това не означавало, че е съгласен с всичко, което става в съюза, и се противопостави на идеята за Европа на две скорости.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.06 2014 в 21:58

Иван Сотиров го подпира.Десни интриганти, които ще хванат няколко врещящи козела търсещи поредната платформа, за да нанесат консуматорските си телеса.

14.05 2014 в 08:35

Дясното няма повече шанс в България.

През него гастролираха един куп "blue dream killers" - Филип Димитров, Петър Стоянов, Иван Костов, Симеон Кобурготски, Бойко Борисов и др.

Без да се проят паляците около тях - Стефан Мафиянски, Хубавото Наде, Генчо Бакърджиев и др. рушители на синята дясна идея.

"Дясно" и "синьо" в България са вече мръсни думи. Винаги обаче ще има политически Зомбита. Въпросът е, дали избирателите също са зомбясали. Като се гледат резултатите от последните избори, май не. Народа като че ли иска завой наляво.

Бъдещето принадлежи на симулиращи ляво, симулиращи национализъм и симулиращи евроинтеграция партии, спекулиращи с популизма. Нищо добро не ни очаква.

14.05 2014 в 08:19

Проблема е как ще бъде опазена новата партия че БКП проститутките ще налетят като мухи на магарешко лайно.

14.05 2014 в 08:15

Мда, червено-синята мъгла взе много да нервничи, че се е появил само едни човек, и правилно,щото доста ви стана широко около врата, но когато излязат автентичните сини на улицата всичката червена гмедж ще се завре в кучи гъз.

13.05 2014 в 21:55

//Много "дясно", много нещо! Ще вземе да се счупи клона! //

Не бой се Кроки, моя клон винаги може да издържи още един червен задник, само внимавай как захождаш, та вместо да седнеш да бъдеш с гъз разпран!!!

13.05 2014 в 21:43

Като не гласуващ в повечето случаи човек, приветствам намерението на Алекс Алексиев да основе нова партия. Надявам се и други да направят същото. Настоящите партии трудно могат да ме заведат до урните. Нуждата от нови лица с различна култура, морал и поведение от тези, които наблюдаваме вече четвърт век, е толкова голяма, че колкото и да си сменят имената, програмите, коалиционните си партньори и т.н. за мен те са част от едно статукво, на което нямам доверие. Това да гласуваме за по-малкото зло е толкова порочно, колкото да подкрепим самото зло. Желая успех на Алексиев.

13.05 2014 в 21:39

//Моите уважения, но колкото и кусури да има РБ, той/те поне направиха опит /засега успешен/ за ОБЕДИНЕНИЕ на десните гласове//

Не ми разсмивай джапанките.

Какво е това обединени, по-голямата част доказани ренегати.

Например, до вчера Прошко Прошков, първа писта в ДСБ, днес с Куковица, и на каква основа ще се обеднят.

Десният не прави компромиси в името на властта, тя е средство а не цел!!!

13.05 2014 в 18:34

Най накрая политик за когото съм готов да гласувам. Никакво цепене на дясното няма да има. За Г-н Алексиев ще гласуват хора, които не са фенове на РБ и ГЕРБ. Те тези гласове няма да ги получат никога.