АБВ иска комисия за бежанския проблем, пречел на възпроизводството на нацията

OFFNews 09 декември 2016 в 11:04 5184 4

АБВ иска Временна анкетна комисия да разследва изразходваните средства и действията на изпълнителната и местната власт за бежанския проблем.

Ген. Михо Михов обяви, че групата на АБВ започва да събира подписи в парламента, 48 са необходими, за да бъде създадена анкетна комисия. От всяка група в нея трябва да участват по 2-ма народни представители. Събирането на подписи започва от днес. Предвижда се комисията да работи 1 месец. Тя трябва да направи оценка на действията на изпълнителната власт, на изразходваните средства за ограда и етапа, на който е стигнало изграждането й. 

"Миграционният натиск създава сериозно безпокойство, което отслабва системата ни за национална сигурност, спокойствието на българските граждани и възпроизводството на нацията ни", категоричен е ген. Михов. А защо ще попречи бежанският проблем на възпроизводството на нацията, защото хората не са достатъчни осигурени и не чувстват сигурна среда, обясниха депутатите от АБВ. 

От групата на Георги Първанов  са обезпокоени също, че германски съд е взел решение за връщане в България на над 1000 човека, които имат бежански статус у нас. "По какъв начин се получава този статус", попитаха още АБВ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17439

4

мнение от IP

09.12 2016 в 13:13

Еврика! Все си мислех, че на възпроизводството на нацията и пречи безкрайния изтощителен преход, кражбите, неработещите институции, липсата на перспектива, бедността, лошата организация на всичко, а то какво било!!! 1000 души бежанци ще ни разкатаят майката...

12415

3

senester

09.12 2016 в 12:42

А някой ще провери ли как се харчат безогледно средства в ДАБ,как откровено се крадат други и как ръководството на агенцията умело прикрива извършителите,защото са партийно предани разбойници. Друг въпрос,който касае всички ни, е скъпо струващата ограда по границата,която представлява пречка единствено за костенурките,но пък колко пъти се актуализира цената и в крайна сметка,вероятно,струва колкото магистрала или поне има цената на непреодолимо съоръжение.А всъщност е една голяма бутафория

77927

1

El Commandante

09.12 2016 в 11:14

Е тва е съвсем нова и леко ексцентрична гледна точка.
Следва:БЗНС иска комисия по бежанския проблем, пречел на млеконадоя...