Пикап блокира пътя на линейка (снимки)

ОFFNews Последна промяна на 22 април 2015 в 10:30 4986 6

Пикапът нарушител.

Снимка OFFNews

Пикапът нарушител.

Наш читател ни изпрати снимка на огромен черен пикап, паркирал на забранено за спиране място пред входа на блок във Варна, препречвайки пътя на линейката към жилищната сграда.

Живущите там са добре организирани съкооператори, които са си маркирали и обозначили аварийна лента, където не следва да се паркира, за да е свободен подходът към входа при необходимост, вкл. от достъп на пожарна, линейка и т.н. Паркиран така за около 2 часа, пикапът попречи на линейка, която трябваше да транспортира възрастен обездвижен пациент. Линейката се вижда на снимките паркирала на втора линия", коментира нашият читател.

 
(вдясно) Пикапът, препречил пътя на линейката, снимка от входа на блока. (вляво) Мястото забранено за паркиране, снимано в друг ден.

"Излючителната наглост на водача на пикапа, млад мъж на около 30 години, се прояви, когато при излизането му от входа на забележката от моя страна, че има линейка и следва да премести автомобилът от пътя, последва обръщане на другата страна и тръгване към близък магазин, откъдето се завърна с покупките след като линейката беше отпътувала", допълва той.

 
(вляво) Пикапът, препречил пътя на линейката, снимка от входа на блока. (вдясно) Мястото забранено за паркиране, снимано в друг ден.
Ако и вие искате да подадете сигнал за нередност на пътя или извън него, може да го направите на нашия редакционен мейл offnews@offnews.bg и на нашата Фейсбук страница.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.04 2015 в 10:05

Хайде пак недоволни! Ми, човекът си има важна работа, покупки има да прави, вие за някаква линейка и пациент в нужда мислите!

23.04 2015 в 05:52

Е той човека с пикапа вина няма, че държавата му позволява да мутрее...

Във Франкфурт миналата седмица един колега паркирал буса пред тях, но застъпал малко велоалеята и не обърнал внимание. На сутринта буса го няма, веднага го вдигнали, и то през ноща.

Размина ми се само с 740 евро. Казвам само, защото колата е пощенска и са я прибрали в града. Иначе ги карат на близо 200км в наказателни паркинги....за там да не казвам за какви пари става дума :)

Та....

22.04 2015 в 17:39

В софия има предостантъчно места за паркиране. и е чиста наглост и мързел да паркираш неправилно. Ето и тук отговора къде са тези места
https://murphystreet.wordpress.com/

22.04 2015 в 11:25

Мисля, че е по-важна от новината, че министърчето на отбраната искало безплатно самолети от САЩ. От една страна будната гражднска съвест променя манталитета на поколенията, чрез непрекъснатото посочване на неправилното, дисциплинираме обществото да мислят и вършат правилното, да бъдат възпитавани в истинските ценности (добро-лошо, красиво-грозно и пр.). От друга страна, посредством тези "маловажни" новини се оказва граждански контрол върху дейността на държавните органи и органите на местното самоуправление.

22.04 2015 в 11:05

Това ли е най-важната новина?

22.04 2015 в 11:01

Може ли тия всичките статийчета да ги сложите в една категория "Полицията не си гледа работата", за да е по-лесно да ги туитим наведнъж на другаря Боце Анцунгопитеков Магнолов?

Понеже от тъпанара, който спира неправилно е много по-крив регулатора, който не му треска една голяма глоба първия път и конфискация на трошката при следващо нарушение.