Пикап блокира пътя на линейка (снимки)

ОFFNews 22 април 2015 в 10:30 6146 6

Пикапът нарушител.

Снимка OFFNews

Пикапът нарушител.

Наш читател ни изпрати снимка на огромен черен пикап, паркирал на забранено за спиране място пред входа на блок във Варна, препречвайки пътя на линейката към жилищната сграда.

Живущите там са добре организирани съкооператори, които са си маркирали и обозначили аварийна лента, където не следва да се паркира, за да е свободен подходът към входа при необходимост, вкл. от достъп на пожарна, линейка и т.н. Паркиран така за около 2 часа, пикапът попречи на линейка, която трябваше да транспортира възрастен обездвижен пациент. Линейката се вижда на снимките паркирала на втора линия", коментира нашият читател.

 
(вдясно) Пикапът, препречил пътя на линейката, снимка от входа на блока. (вляво) Мястото забранено за паркиране, снимано в друг ден.

"Излючителната наглост на водача на пикапа, млад мъж на около 30 години, се прояви, когато при излизането му от входа на забележката от моя страна, че има линейка и следва да премести автомобилът от пътя, последва обръщане на другата страна и тръгване към близък магазин, откъдето се завърна с покупките след като линейката беше отпътувала", допълва той.

 
(вляво) Пикапът, препречил пътя на линейката, снимка от входа на блока. (вдясно) Мястото забранено за паркиране, снимано в друг ден.
Ако и вие искате да подадете сигнал за нередност на пътя или извън него, може да го направите на нашия редакционен мейл [email protected] и на нашата Фейсбук страница.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!