Забавления с Гацо Бацов и Шишo Бакшишо на Off Road Show & Expo

Краси Радков ще е водещ на 4х4 състезанието и автоизложението край Sofia Ring Mall, Поли Генова – звездата на купона

OFFNEWS 17 юни 2016 в 10:50 4624 1

Любимецът на малки и големи Краси Радков става главен герой в първото по рода си Off Road Show & Expo, което ще се проведе през уикенда на зелените площи до Sofia Ring Mall! Два дни смях и забавления в компанията на Гацо Бацов и Шишо Бакшишо очакват посетителите на най-адреналиновото събитие на годината!

През целия ден в събота Гацо Бацов ще води шоуто и ще забавлява посетителите, дошли да се наслаждават на атрактивните офроуд състезания или да разгледат и тестват високопроходимите автомобили от изложението в рамките на събитието. В неделя пък актьорът от „Шоуто на Слави“ ще се превъплъти в култовия образ на шофьора Шишо Бакшишо.

Грандиозното Off Road Show & Expo ще се състои на 18 и 19 юни от 11 до 18 ч. на зелените площи до Sofia Ring mall. Там, освен целодневни състезания в най-тежката, но и най-атрактивна дисциплина в офроуда – траял, посетителите могат да разгледат и експото на 4х4 и SUV-автомобили, и да ги тестват на специално разработено трасе.

Освен с шоуто на Краси Радков и с любимката на България Поли Генова, децата пък могат да се забавляват напълно безплатно на професионална стена за катерене; батут; тренажор за пилоти и космонавти; супер игра за златотърсачи, където най-упоритите фенове на Клондайк ще намерят своя 24-каратов късмет. Специално за гостите на адреналиновото събитие на годината столичната пожарна ще направи атрактивна демонстрация по гасене на запалена кола.

Off Road Show & Expo ще е напълно безплатно за посетителите благодарение на подкрепата на „Еврохолд“ и ProAuto by Geotrading. То е част от концепцията на Sofia Ring Mall да организира ексклузивни събития и да се наложи като място не само за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време на цялото семейство. Районът разполага с цели 3500 паркоместа. Дотам има и безплатен автобус, който тръгва от Орлов мост, минава през Г.М. Димитров и Бизнес парк и стига до мола. Разписанието му ще намерите на интернет и фейсбук страниците на на Sofia Ring Mall.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21668

1

Руслан

17.06 2016 в 10:58

Забавления? С учиндолските простаци?
Доста плебейски увоволствия.