Варненки са 5-ти по хубост в света

15 май 2013 в 16:08 27101 11

Обща снимка на кандидатките за Мис Варна 2012г
Обща снимка на кандидатките за Мис Варна 2012г

Варненките са сред най-хубавите жени в света. Те се нареждат след жените от Буенос Айрес, Ню Йорк, Стокхолм и Киев. Това сочат актуални данни за женската хубост по света, според класация, направена от онлайн наръчника на всеки съвременен пътешественик -Traveler Digest. В класацията влизат също и красавиците от Монреал, Сеул, Амстердам, Тел Авив, Москва.

От екипът на Traveler’s Digest направили класацията на базата на техните лични впечатлени от пътуванията им по света. Те признават, че България не е най-добре позната страна и „дори европейците понякога имат проблеми да я намерят на картата“ , но жените тук са световноизвестни със своята красота . „Това, което липсва в слава, се компенсира с красиви жени и зашеметяващи места за посещение“, казват от списанието.

Според екипът на Traveler’s Digest, най-красивите българки са във Варна, която е описана като „разкошен град на българското Черноморие, препълнен с красавици, окъпани от слънчеви бани".

От списанието обясняват това, че дават 5-тото място именно на родните варненки с това, че момичетата често са високи, със светли очи и тъмни коси и препоръчат на читателите си да посетят страната ни, не само заради жените, но и заради красивата ни природа.

Traveler’s Digest е онлайн списание, посветено на пътуването, което представя пътеписи и пътеводители за най-различни точки по света. Екипът на сайта пишат за дестинациите само с информация от първо лице. Обикалят и се срещат с различни култури и разбира се, виждат хубавици от най-различни точки на света. Така дошла и идеята за класацията с градовете,  в които живеят най-хубавите жени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!