Ексклузивно СРС освободи Димитър Стоянов от ареста

Стинг лишава децата си от наследство от $180 милиона

OFFNews 23 юни 2014 в 13:02 13247 2

Стинг

Снимка Уикипедия

Британският певец и музикант Стинг.

Стинг заяви, че децата му няма да наследят състоянието от $180 млн., тъй като неговото богатство ще бъде „камък около вратовете им“, пише „Гардиън“.

В интервю за британското издание „Mail on Sunday” Стинг каза, че шестте му деца няма да наследят много пари понеже музикантът не вярвал в тръстови фондове.

„Определено не искам да им оставям голямо наследство, което да ги обременява. Децата ми трябва да работят. Те знаят това и рядко ме молят за каквото и да е, което аз наистина ценя и уважавам“, каза звездата.

Стинг, който тази година навършва 63 години, опроверга предположенията, че семейството му е запленено от милионите в сметката му.

„Хората си мислят, че децата ми са родени със златна лъжичка в устата, но в действителност не са получили много“, коментира музикантът.

Бившият вокалист на триото „The Police” израства в семейство от работническа класа и през годините си в музикалния бизнес се превръща в най-богатия певец във Великобритания.

Гордън Матю Томас Съмнър, както е истинското име на певеца, има две деца – Джоузеф, 37 г. и Кейт, 32 г. от първия си брак и други 4 деца – Бригит Мишел, 30 г., Джейк, 28 г., Елиът Паулин, 23 г. и Джакомо Люк на 18 г. от втория си брак с актрисата и продуцент Труди Стайлър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!