След победата на Гришо: Волгин, историята и красотата на Гофен

OFFNews 20 ноември 2017 в 08:59 19287 2

Невероятният успех на Григор Димитров на турнира на шампионите в Лондон предизвика лавина от всеобща радост в социалните мрежи. Появиха се и доста остроумни коментари.

А в славата на Гришо по невероятен начин успяха да се отъркат и малко очаквани персонажи - радиоводещият русофил Петър Волгин и новата Мис България.

Преди дни журналистът шокира с изявление по адрес на хасковския тенис гений. Тогава той заяви , че е "изключително досадно постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми."

След като Гришо вдигна най-ценния трофей в кариерата си, дойде време и за вълна от шегички с радоводещия.

Рекламният специалист Любомир Аламанов написа:

"Гришо - шампион! Браво! :)

Тръгнаха шеги:

Дейвид Бекъм гледа Гришо, а Волгин никой не иска да го гледа...

или

Гришо ще остане в историята като първият българин, изкачил се на трето място в ранглистата на мъжкия тенис. А Волгин ще остане в историята… Хахах, шегувам се. Няма да остане в историята

Ама стига с този мизантроп. Да се порадваме на прекрасната игра на Гришо. Дошла след много усилия. С бачкане и тренировки, човек може да стане най-добрия в света!

Браво, Гришо! :) #мачкайГришо"

Новата Мис България Тамара Георгиева пък направо взриви страстите в родния фейсбук. Коментарите за достойнствата ѝ са меко казано неласкави, а нашенски зевзеци дори успяха да свържат подигравките с победата на Гришо на финала в Лондон над Давид Гофен. Може би най-полулярният статус в последните часове гласи:

"За Гофен поне остана утехата, че е по-красив от новата мис България."

Дали тази "злост" има основание всеки може да прецени сам.

Мис България

Давид Гофен

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8167

2

mimitooooo

20.11 2017 в 13:08

Гришо ще остане в историята и като третият в ранглистата, чийто баща ходи с един чувал, пълен с дрехи и маратонки за тенис, които Гришо е получавал от различни спортни фирми и не носи, но баща му ги продава като амбулантнет търговец на корта на Малееви на "отбрани" клиенти! Манталитет, какво да се прави!

29585

1

Izalina

20.11 2017 в 11:03

Разширената днешна версия на Аламанов (Гришо/Волгин) е още по-яка :)

А тъжното е, че масово още от училище изглеждат като 40годишни "тунингованите" девойки - няма какво. Не искам да знам за бъдещия кОнкурс "Мис Свят", че отсега ме е срам.