Самуил Петканов от Не!Новините се ожени! (ексклузивни кадри)

Николаос Цитиридис 08 май 2015 в 21:40 55635 12

Снимка OFFNews

Няма шега, няма измама, няма Не!Новина. Самуил Петканов, най-желаният ерген у нас след Веско Маринов, се ожени. Създателят на медия N37 в страната - Не!Новините, се венча днес тайно в София. OFFNews бе единствената медия (и гост) на тайната сватба в София и ще ви покажем ексклузивни кадри от сватбата на века. 

Тържеството започна в 11:00 часа в центъра на София и приключи точно в 11:10 след като щастливата двойка подписа. 

Самуил Петканов беше облечен в официални къси гащи, а излъганата булка с лятна рокля на бели точки. 

Кумовете също не отстъпваха по стил - кумът Борислав Айтов също бе с къси гащета и тениска, а кумата и сестра на младоженката - дори с по-хубава рокля от булката. 

Сватбата започна с нервно потропване пред ритуалната зала на бул. "Витоша", тъй като кумата закъсня за най-важния момент в живота на сестра ѝ. 

Името на булката пък ще запазим в тайна, за да не ѝ се подиграват прекалено много от сега нататък. За това ще покажем само лицето ѝ в снимките. 

След приключването на 3-минутната церемония, младоженците се целунаха за пръв път като съпруг и съпруга след думите на длъжностното лице "Може да целунете булката... ако искате".

От целия екип на OFFNews пожелаваме на нашия приятел и автор Самуил Петканов и на неговата съпруга вечно щастие, неизчерпаема любов, усмихващи моменти, смели мечти и четка за зъби, която лекува кариеси. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!