Райън - 6-годишното хлапе, което стана милионер от ревюта на играчки в YouTube

ОFFNews 19 юли 2018 в 11:42 5457 1

Райън е обикновено момче и като всички останали обича играчките.

6-годишният мъник създава заедно с родителите си YouTube канал, в който прави ревюта на различни играчки още през 2015 г. 

Постепенно с времето Ryan ToysReview набира сериозна популярност в онлайн пространството, а през 2017 г. каналът му генерира близо 11 млн. долара доход, според годишния списък на най-печелившите известни личности в YouTube.

Всичко започва, когато Райън е едва на 4 години. Той обича да гледа ревюта на играчки и пита родителите си дали може да има свой канал, а те не просто му разрешават, но и му помагат в снимачния процес.

Първоначално гледанията на клиповете му не са много, но с времето започват да трупа милиони фенове. Някои от видеата на малчугана са гледани над 1 млрд. пъти, а каналът му има 15 млн. последователи.

Според "The ​​Verge" месечно по сметките на Райън и неговото семейство се превеждат близо 1 млн. долара от реклами в YouТube.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14048

1

voododoll

19.07 2018 в 14:38

Има документален филм за него. Семейството и малкия вече хич не са толкова щастливи. Седмично получавата по един тир играчки, за ревюиране. Раздават, подаряват, даряват и им се е наложило да наемат склад за да държат играчките. Оказало се е че далече не е толкова приятно когато те претоварят.