Проучване установи: Активният полов живот вдига заплатата

OFFNews 08 април 2014 в 11:52 8676 3

Германски специалисти установиха, че размерът на работните заплати е свързан пряко с честотата на половите контакти, съобщава Нюзру.

Хората, които водят активен полов живот, имат по-високи възнаграждения от тези, които правят секс рядко или напълно са се отказали от интимни ласки.

Изводите са направени на базата на изследване, извършено под ръководството на Ник Дридакис. Германският учен е анкетирал хора на възраст от 26 до 50 години. Те е трябвало да кажат какъв е размерът на работната им заплата и колко често правят секс.

Оказало се, че правенето на секс най-малко по 4 пъти на седмица гарантира на човека с 5 на сто по-високо възнаграждение в сравнение с тези, които са имали по-малко активен сексуален живот. Пълното отказване от интимни ласки се е изразявало с 3%-но намаляване на размера на работната заплата в сравнение с хората, които са правили секс поне един път на година.

Освен това, колкото по-често човек е имал полови контакти, толкова по-рядко е страдал от сърдечносъдови болести, артрит и диабет.

Специалистите все пак не бързат да правят окончателни изводи. Възможно е хората, които печелят повече и се чувстват добре, по принцип по-често да правят секс.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!