Пиарките на Корнелия Нинова и Лиляна Павлова се сдърпаха на тема чанти

OFFNews 02 май 2017 в 15:17 15282 5

Лиляна Павлова с модна чантичка.

Пиарките на Корнелия Нинова и на Лиляна Павлова - Бояна Бозаджиева и Таня Митова, влязоха в задочен спор на тема колко струват чантите, с които се разхожда бившият министър на регионалното развитие в правителствата "Борисов-1" и "Борисов-2".

Повод стана пост на гласа на червената лидерка във фейсбук.

"С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel ? (около 5000 €) и Prada ❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам...

Или както казва любимата (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different...", написа Бозаджиева в социалната мрежа.

А Митова, която отдавна ръководи връзките с обществеността на строителното министерство, не ѝ остана длъжна.

"С изненада прочетох, че ПР-ката на Корнелия Нинова си е позволила поведение, което не съм виждала в близо 20-годишната си практика досега. С "ръка на сърцето" да прави сметки на дамски аксесоари, приписвайки им космически цени с цел оклеветяване и омаскаряване на политически опонент.

Явно дамата преди да стане "колега" е имала завидна кариера в офисите на световните модни брандове, ама ние това някак си не сме го разбрали.

Грозно, долно и типично по ченгеджийски пуска информация, от която единствените верни твърдения в нея са името на Лиляна Павлова и собственото й описание каква кола кара.

Но така става, когато професионалната немощ ражда безумия. И ако трябва да перифразирам един червен класик - не само в спалнята. Изчерпването на политическите аргументи води до долнопробни жълто-кафяви вмирисани пасквили, в които се броят чантите, обувките и чорапите на опонентите.

Да беше питала девойката, отговор щеше да получи.

Срам и безпомощност.

Но видно, че след г-жа Лъжа, вече има и г-ца Лъжа.

И никой не трябва да си мисли, че е над закона. Това вече го знаят 9 автори на свободни творчески съчинения. Проверимо е."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15256

3

mendi

02.05 2017 в 17:14

Е па Лили да шитне чантите на КОРнелия цени и готово.

63994

2

Red or Dead

02.05 2017 в 16:14

Мачкайййй...Корни, за уилитУ Коледата наближава

15614

1

OTBPAT

02.05 2017 в 15:29

Добре де, а колко струват мешките на госпожата? :))