Пътна помощ в София – репатриране на всички видове превозни средства

OFFNews 11 януари 2022 в 17:35 2195 0

Лицензирана Пътна помощ в София, предоставя услуга за репатриране на микробуси, маршрутни автобуси, малки камиони и много друга техника. Транспортирането, се извършва с помощта на репатрак със стационарна или плъзгаща се платформа. В трудни случаи се използва - кран товарач за товарене на превозното средство след инцидент със блокирани колела или липса на пряк достъп до него.

Репатриране на микробуси

Има много причини, поради които може да се нуждаете от репатрак за изтегляне на микробус:

• Попадане в катастрофа е случай, който не е рядък предвид състоянието на пътищата, особено при сняг, дъжд и лед;

• В случай на техническа неизправност - износване на части и други;

• Колата е влязла в канавката. В този случай обаждането на репатрак е единственият изход за водача;

• Превоз на МПС, чието състояние изисква използването на камион с плъзгаща се платформа.

В Пътна помощ в София работят специалисти с опит в извършване на работата, а в автопарка има всички видове техника, за да се избере най-подходящата. Благодарение на действията на опитните шофьори, счупения или катастрофиралия автомобил няма да получи допълнителни щети по време на транспортиране, а всеки теглич от автопарка е готов да тръгне по всяко време на деня, независимо от разстоянието.

Преди да се транспортира микробуса, неговият водач или собственик е длъжен да притежава документи, потвърждаващи собствеността на автомобила. За целта клиентът съставя и дава на водача на репатрака пълномощно за право на превоз, адреса за доставка и, ако е необходимо, данните за контакт на лицето, което ще го приеме. Претенции за доставка могат да бъдат предвидени, като се посочи повредата на машината в този документ.

Услуги на Пътна помощ в София:

• Доставка на транспорт до София, и в областта. Клиентът може да избере да премести автомобила в други райони;

• Евакуация на микробуси от всяка марка, включително газели, включително чужди модели, товарни, товарно-пътнически и пътнически модификации;

• Професионалистите приемат поръчките по телефона и вземат предвид всички нюанси по транспортирането - от размера на товара до неговото тегло;

• Евакуация на всяко разстояние. Цената до голяма степен зависи от този параметър, въпреки че при формирането на цената участват както капацитетът на използваната техника, така и видът на услугата;

• Цена, достъпна за всеки собственик на автобус от малък клас;

• Бърза доставка - ще отнеме не повече от 20–35 минути, за да изчакате пристигането на Пътна помощ, в зависимост от пътната ситуация.

Репатриране на автомобили в града

Обаждането на репатрак в рамките на града на София е най-търсената и популярна услуга сред собствениците на автомобили. Това се дължи на обяснимите задръствания на колите в големия град, както и на възможните им повреди и пътни инциденти.

Поради това скоростта на пристигане на репатрака на мястото на повикване е сведена до минимум и варира в рамките на 20-35 минути.

Техническа пътна помощ на пътя

Пътна помощ разполага с механици, които ще окажат помощ на мястото на повредения автомобил. Техните умения и наличието на подходящо оборудване осигуряват решаването на повечето проблеми, включително и на най-сложните видове ремонти. Най-често техническата помощ на автомобила на място ви позволява, да не използвате сервиз - въпреки че, ако се наложи, автомобила ще бъде репатриран до желания от Вас автосервиз.

Списък с още предоставяни услуги:

• Стартиране на захранващия блок, независимо от времето и температурата навън;

• Съдействие при стартиране и зареждане на акумулатори;

• Работа по монтажа на гуми;

• Отключване на автоматична скоростна кутия;

• Отваряне на автомобили - отваряне на багажника и вратите;

• Услуга за подмяна на дефектни части;

• Отключване на всички видове аларми и имобилайзери;

Подаване на ток и други.

Предоставянето на Пътна помощ се разделя на дребни и основни ремонти на превозните средства. Първият вид услуга няма да отнеме повече от 30-50 минути работа. Сложната работа отнема няколко часа до завършването й - и има възможност за допълнителни помощ към услугата.

Предимствата на Пътна помощ в София

Акумулаторът е изтощен, двигателят не стартира, колата претърпяла катастрофа и е със сериозни щети – при всички тези ситуации се изисква професионалното отношение на Пътна помощ и цени, и необходимата техника. Доверете им се!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!