Палатки за премиерата на "Здрач: Зазоряване" Част 2 (снимки)

Борислава Бибиновска 13 ноември 2012 в 14:25 2007 0

Хиляди очакват премиерата на
Хиляди очакват премиерата на "Здрач: Зазоряване. Част 2" Снимка: БГНЕС

Робърт Патисън и Кристен Стюарт пристигнаха по отделно, малко един след друг, на премиерата на последната част от култовата сага „Здрач“. Двамата обаче демонстираха любовта си, опровергавайки слуховете си за раздяла, след като се разчу за аферата на Кристен с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандерс.

Снощи в Лос Анджелис, Калифорния, се състоя световната премиера на "Здрач: Зазоряване" Част 2, последният от вампирската поредица. Очаквано и неизненадващо за никого, интересът беше огромен. Фенове бяха се струпали да видят своите любимци, а някои дори си бяха спретнали лагер с палатки, очаквайки с нетърпение актьорите от „Здрач“.

Световните медии отразиха събитието, акцентирайки върху „скандалния“ тоалет на Кристен (в ролята на Бела Суон). Младата актриса и този път се появи с провокативна прозрачна рокля в златисто с бюстие. Би Би Си отбелязва, че Кристен изглеждала като истинска вампирска дива с неустоимите си зелени очи и ярко червено червило.

Финалната част на „Здрач“ обещава да надмине очакванията на почитателите. Филмът за пореден, но последен път ще ни потопи в един незабравим, динамичен и до болка романтичен свят на вампири, върколаци и хора.

„Здрач: Зазоряване. Част 2“ ще тръгне по големите екрани в Европа от 14 ноември.

Премиерата в България ще е на 16 ноември.

Режисьорът Бил Кондън е носителят на „Оскар“, а сценарист на последния филм е Мелиса Розенбърг.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови