Робърт Патинсън заряза Кристен Стюарт

27 юли 2012 в 13:50 9238 3

Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са любимата двойка на тийнейджърите. Снимка: БГНЕС
Робърт Патинсън и Кристен Стюарт са любимата двойка на тийнейджърите. Снимка: БГНЕС
Актьорът Робърт Патинсън, известен като вампира Едуард от поредицата „Здрач“, заряза своята възлюбена Кристен Стюарт, която му е и екранна партньорка в сагата.

Причината за тяхната раздяла е признанието на Стюарт, че е изневерила на приятеля си с режисьора Рупърт Сандърс, след като папарашки снимки на прелюбодейците бяха публикувани в таблоида „US Weekly”.

Сандърс работеше с Кристен по филма „Снежанка и ловецът“, който напълни киносалоните при излизането си на голям екран.

Както режисьорът, така и актрисата, изграеща Бела в „Здрач“, поднесоха своите горещи извинения за случилото се, като Рупърт Сандърс има повече от един човек, от чиято прошка се нуждае – освен съпруга, той има и две деца.

"Наистина съжалявам за неприятностите, които съм причинила на близките си и на всички засегнати от това", беше изказването на 22-годишната Кристен Старт, като добави: „Тази моментна грешка застраши най-важното нещо в живота ми - човека, когото обичам и уважавам - Роб. Аз го обичам, обичам го и съжалявам“.

Страстните й молби и извинения обаче се оказаха недостатъчни, защото Патинсън се е изнесъл от дома им в Лос Анджелис, твърдят източници на сп. „People”. Според близки до актьора, той се чувствал “унижен и зашеметен”, след като научил, че хванали половинката му в разгорещени сцени на изоставен паркинг и видял доказателствата.

Пред „New York Post” пък други познати на двойката заявили, че „Робърт е толкова влюбен в Кристен и е толкова ревнив, че това ще го смаже“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Да помогнем на украинските деца!