Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Най-добрите мемета с Илон Мъск в България (снимки)

OFFNews 27 ноември 2022 в 10:00 5689 0

Снимка Фейсбук

След като милиардерът и собственик на Tesla, SpaceX и Twitter Илон Мъск се закани да посети Белоградчишките скали, народното творчество в социалните мрежи избухна. 

Събрахме най-удачните колажи и мемета, сътворени от развълнуваните фенове на Мъск у нас. Всичко започна, когато Илон Мъск сравни Белоградчишките скали с компютърната фентъзи игра "Elden Ring". 

В нея играчът преминава през тъмни фантастични пейзажи и сенчести подземия. По пътя си се натъква на тревисти местности, спираловидни планини и замъци. Най-вероятно именно това е причината Мъск да намира сходства между Белоградчишката крепост "Калето" и сюжета на "Elden ring". 

Впоследствие служебният министър на туризма Илин Димитров покани Мъск у нас и от администрацията на милиардера отговориха, че той приема поканата и действително ще посети България.

Илин Димитров уточни, че се очаква Мъск да посети Белоградчик на 23 април. Това става известно от резервация, направена от представители на Илон Мъск в един от най-добрите ресторанти в близост до българския природен феномен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews