Магьосникът Динамо предсказал победата на Германия и контузията на Неймар (видео)

OFFNews 15 юли 2014 в 12:49 11703 11

Динамо

Популярният британски магьосник Динамо е предсказал победителя от Мондиала в Бразилия, както и контузията на Неймар две седмици преди края на Световното.

На 27 юни на живо в студиото на ESPN Динамо предава запечатан плик на водещия с указанията да не се отваря преди края на Мондиала, но и без да казва какво има в него.

Ден след триумфа на Германия на "Маракана" Динамо отново е поканен в студиото на телевизията, за да разкрие какво има в плика.

На живо водещият и Динамо отварят пакета, в който има аудио диск. На него е записан гласът на Динамо, даващ направо стряскащи и напълно верни предсказания за изхода от Мондиала.

На записа Динамо казва, че Неймар, Меси или Роналдо ще получат тежка контузия в гърба и ще си отидат от Световното. Така и става: бразилският нападател Неймар получава тежка контузия в гърба на 1/4 финала срещу Колумбия и пропуска всички мачове на "селесао" до края на Мондиала.

За финала на Световното Динамо е предсказал, че ще бъде между Европа и Латинска Америка: Германия/Италия срещу Аржентина.

В това си предсказание Динамо допълва и че най-младият играч на терена ще съкруши аржентинските сърца. Така и става: 22-годишният Марио Гьотце отбелязва победният гол в продълженията на двубоя.

Най-стряскащите думи на Динамо в диска са точно на края - "Auf Wiedersehen", което на немски означава "довиждане".

Тези предсказания оставят водещите без думи, а видеото от предаването, в което Динамо за пореден път доказва своите невероятни способности, набира сила в мрежата.

Клипа може да видите тук:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!