Кралското бебе - наследник на древна раса?

Лилия Христова 23 юли 2013 в 16:29 17444 6

Кралското бебе е рептилия
Кралското бебе е рептилия

Наред с еуфорията от раждането на наследника на Кейт Мидълтън и принц Уилям, британските медии намериха подобаващо място и за конспиративни теории. 

Кралското отроче едва ли скоро ще бъде показано пред "простолюдието" не заради суеверие или прекалена протекция, а защото се смята, че принадлежи на расата на рептилите - каквито са родителите му и остатъкът от кралската фамилия.

Медиите се позовават на твърденията на британеца Дейвид Айк, който се смята за един от основоположниците на идеята за извънземната намеса в разделението на човешките раси. Според него членовете на британското кралско семейство са влечугоподобни, които имат възможността да променят формата си. Айк стигнал до идеята след като направил подробно изследване на кръвната кралска линия в Уиндзор и рептилоидната раса. 

Според него следите на британското кралско потекло могат да се проследят още в дълбока древност по времето на първите египетски фараони, за които се смята, че са "хибриди" между извънземни и хора. В продължение на векове тази "царска" раса е управлявала Шумер, Вавилон, Гърция и Троя, а нейните наследници управляват и до днес. 

Рептилите вече имат сериозно присъствие в Европа, Америка, Африка, Австралия и Далечния Изток, като влиянието им се е разраснало благодарение на запазената царска кръвна линия в Европа. На другите континенти рептилите сe свързали с други хибридни линии на влeчугоподобни, като тези в Китай, чийто основен символ е драконът.

Смята се, че тази хибридна раса, от която е и новият британски наследник, има силно политическо и икономическо влияние. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови