Кралете на нета преди Gangnam Style

Николаос Цитиридис 26 ноември 2012 в 14:08 2207 0

Ребека Блек превзе интернет през 2011 година
Ребека Блек превзе интернет през 2011 година

Кои са най-гледаните клипове в YouTube през годините? 

OFFNews реши да си припомни кой бе на върха на световната слава преди настоящите и безапелационен номер едно - кореецът Psy с Gangnam Style и преди неговият предшественик - любимецът на тийнейджърките Джъстин Бийбър.

 Повечето от тях са вече отдавна забравени, но има какво да се сетим и какво са означавали преди тези клипове.

През 2011 най-гледаният клип в YouTube стана най-мразен. Песен, която раздразни милиони хора и предизвика хиляди коментари, се превърна в отрицателно време най-гледаното нещо в нета. Това е песента на Ребека Блек - Friday. Може да разберете защо хората не я харесват.

Поради необяснима за нас причина клипът на Antoine Dodson по-долу е станал най-гледаното видео за 2010 г. Коментарите ще оставим на вас.

2009 година е годината на Сюзан Бойл - една на пръв поглед невзрачна участничка в риалити формата XFactor, която спечели сърцата на милиони и продължава да го прави. 

Фаловете по време на живи предавания доста често стават хит. През 2008 г. точно такова видео печели наградатата за най-гледан клип. Водещ на новини полудява по време на ефир.

През 2007 г. животните са превзели интернет пространството. Бизони и лъвове са били любимците на хората преди 5 години.

Първият цар на YouTube и наш личен любимец е един самотен джeдай. Star Wars Kid е първият клип в сайта, който успява да събере толкова много гледания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови