Коронясаха погрешка една от претендентките за "Мис Вселена" (видео)

OFFNews 21 декември 2015 в 08:55 13129 2

Снимка AP

Конкурсът "Мис Вселена 2015" приключи с объркване и безпорядък, след като домакините погрешка обявиха за кралица на красотата една от претендентките.

Колумбийката Ариадна Гутиерез Аревальо беше коронясана на сцената и приемаше овации от аудиторията на церемонията в Лас Вегас, когато водещият Стив Харви се върна, за да обяви грешката.

"Добре, хора, мм, трябва да се извиня", каза той, връщайки се на сцената, докато Аревальо гордо махаше на феновете, като държеше букета на победителката и носеше шарфа на "Мис Вселена". "Първата подгласничка е от Колумбия. Мис Вселена 2015 е от Филипините".

Камерата показа слисаното изражение на "Мис Филипини", която бавно тръгна напред.

Няколко секунди двете жени стояха рамо до рамо, пред телевизионната аудитория от цял свят, преди Харви да обясни, че объркал реда, в който е прочел имената на победителката и подгласничката.

"Ще поема отговорността за това, беше моя грешка", каза той пред хората. "Пише го на картичката... ужасна грешка", каза той.

Докато говореше, бившата "Мис Вселена" бързо свали короната от главата на Аревальо и короняса 26-годишната филипинка Пиа Алонсо Вурцбах.

След финала на конкурса близо до мястото, където се провеждаше той, стана и трагичен инцидент. Автомобил се вряза в пешеходци, уби един човек и рани 37 души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!