Как фокус с iPad истински зарадва няколко маймунки (видео)

OFFNews Последна промяна на 12 февруари 2016 в 16:54 9167 2

Снимка: YouTube - iOSmagic

Хора на всякакви възрасти се радват искрено, когато видят магически трик. Оказа се обаче, че и шимпанзетата са любители на фокусите, особено ако има и награда в бонус към тях.

Така нареченият магьосник Симон Пиеро демонстрира специалния си iPad фокус на няколко маймунки в Швабенпарк в Кайзерсбах, Германия и ги впечатли достатъчно, че една от тях да го прегърне.

Разбира се, основният повод шимпанзетата да са щастливи от магията са фъстъците за награда, но начинът по който гледат и се радват на iPad-а е очарователен.World Wildlife Foundation отбелязва, че шимпанзетата всъщност са най-близките ни братовчеди, носейки 98% от нашите гени.

Описвани като социални и високо интелигентни животни, те често достигат спокойно възраст до 50 години. В световен мащаб шимпанзетата са застрашен вид.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.02 2016 в 20:50

На правилен български език НЕ СЕ КАЗВА "магически трик", а ФОКУС.

Ограмотете се най-после там в ОФФчото стадо. То пък как тука не се появи един текст без правописни, стилистични и печатни грешки.

Омерзен съм.

12.02 2016 в 17:28

Анализът на рисковете показва ясно, че маймуните не са толкова прости, колкото клиентите на Апъл и се радват не на айпада, а на фъстъците.

Умни маймуни.