Как да се предпазим от топла бира

OFFNews 19 август 2014 в 11:58 6527 5

Най-хубавото нещо в летните месеци е компанията на гореща жена и студена бира. А най-лошото е компанията на студена жена и топла бира (да не се обижда по добрата половина на човечеството, моля).

Или поне така се говори. Докато досега срещите ми с жени са били предимно горещи, то, уви, често пъти се случва след края на работния ден (понякога и по време) да се сблъскам с привлекателно изглеждащо, но топло пиво. Хващам бутилката, която на допир се чувства достатъчно студена, отварям я със съскащ звук на наслада и отпивам...

Нищо не може да се сравни с първата глътка студена бира за отмора, но и нищо не може да ти развали кефа от първата отпита глътка топло пиво. Някои неща просто са създадени да бъдат горещи, а други - ледено студени.

Именно затова вече не е нужно да използвам шестото си чувство, за да разбера дали една бира е достатъчно студена или не, преди да е станало твърде късно за настроението ми. За какво говоря ли? Говоря за новата бутилка на "Kamenitza", която предоставя най-новата си COLD EDGE технология (студено острие, ако се чудите). Това е наличието на термочувствителна зона, която се активира при досригането на определена температура и предоставя на феновете на пивото точен индикатор за перфектно изстудена бира.

 

Говоря ви за тънката бяла лента около името и логото на "Kamenitza", която става небесносиня при точната температура, за да се насладите максимално на бирата. Ако още не разбирате, погледнете нагоре и ще забележите отчетливото кралскосиньо на фона на успокояващо зеления цвят на бутилката и кена.

Просто влизаш в магазина и директно зърваш бутилките и кеновете със синия контур - и купуваш. Няма нужда да питаш "Абе, тая бира студена ли е?" Или да се довериш на ръката си да прецени, дали бирата е достатъчно студена на пипане, преди устата ти да заключи мрачно, че не е била достатъчно студена.

А и Емо Чолаков е готин!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки