Как да се предпазим от топла бира

OFFNews Последна промяна на 19 август 2014 в 11:58 5762 5

Най-хубавото нещо в летните месеци е компанията на гореща жена и студена бира. А най-лошото е компанията на студена жена и топла бира (да не се обижда по добрата половина на човечеството, моля).

Или поне така се говори. Докато досега срещите ми с жени са били предимно горещи, то, уви, често пъти се случва след края на работния ден (понякога и по време) да се сблъскам с привлекателно изглеждащо, но топло пиво. Хващам бутилката, която на допир се чувства достатъчно студена, отварям я със съскащ звук на наслада и отпивам...

Нищо не може да се сравни с първата глътка студена бира за отмора, но и нищо не може да ти развали кефа от първата отпита глътка топло пиво. Някои неща просто са създадени да бъдат горещи, а други - ледено студени.

Именно затова вече не е нужно да използвам шестото си чувство, за да разбера дали една бира е достатъчно студена или не, преди да е станало твърде късно за настроението ми. За какво говоря ли? Говоря за новата бутилка на "Kamenitza", която предоставя най-новата си COLD EDGE технология (студено острие, ако се чудите). Това е наличието на термочувствителна зона, която се активира при досригането на определена температура и предоставя на феновете на пивото точен индикатор за перфектно изстудена бира.

 

Говоря ви за тънката бяла лента около името и логото на "Kamenitza", която става небесносиня при точната температура, за да се насладите максимално на бирата. Ако още не разбирате, погледнете нагоре и ще забележите отчетливото кралскосиньо на фона на успокояващо зеления цвят на бутилката и кена.

Просто влизаш в магазина и директно зърваш бутилките и кеновете със синия контур - и купуваш. Няма нужда да питаш "Абе, тая бира студена ли е?" Или да се довериш на ръката си да прецени, дали бирата е достатъчно студена на пипане, преди устата ти да заключи мрачно, че не е била достатъчно студена.

А и Емо Чолаков е готин!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.08 2014 в 05:30

ГОСПОДА, КАТО СЕ ОПИТВАТЕ ДА ПРЕВЕЖДАТЕ ОТ АНГЛИЙСКИ, ПОНЕ ГО ПРАВЕТЕ ГРАМОТНО. "EDGE" В ТОЗИ СМИСЪЛ ИМА ЗНАЧЕНИЕ НА ВРЪХНО ДОТИЖЕНИЕ НА НЯКАКВА ТЕХНОЛОГИЯ.
В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ДАТЧИКА ЗА ТЕМПЕРАТУРА.

19.08 2014 в 16:39

Жалка история е тази "статия". Тъжнa.

19.08 2014 в 14:18

Има бира и тя се нарича "Trooper" Iron Maiden.
Real Ale 4.8%.

Това дето се скъсват да го рекламират с дебила,от когото никога не мога да разбера какво ще е времето утре,да си го пият производителите.
Българската,така наречена "бира",не става за нищо,камо ли за пиене.

19.08 2014 в 13:43

каменицата е горчива вода, а не бира. Боклук.

19.08 2014 в 13:23

Ами ако съпругът е срязъл въжетата...