Чудовища и супер герои налазват ON!Fest, битката е неизбежна

OFFNews 11 септември 2013 в 15:57 5059 2

ON!Fest събира всички чудовища от фанатастичния свят на Magic: The Gathering.Art by Willian Murai
ON!Fest събира всички чудовища от фанатастичния свят на Magic: The Gathering.Art by Willian Murai

Супер герои, митични чудовища, магьосници и същества от всички светове ще се срещнат в първата по рода си зона на ON!Fest - Tabletop.

По време на един от най-важните гейминг турнири на ON!Fest, този по играта Magic: the Gathering, всички фенове на играта ще могат да се превърнат в чудовища и магьсници и да станат част от ON!Tabletop където епичните сблъсъци ще се случват във фантазията на всички участници, сред декор, пресъздаващ средата на играта.

Magic: the Gathering е първата стратегическа картова игра в света, която тази година празнува двайстата си годишнина и по последни данни се играе от 12 милиона играчи по цял свят. Тя включва множество персонажи от класическите древногръцки легенди и митове, заради което цялостната тема на първото издание на ON! Tabletop ще бъде в такава атмосфера.

В зоната на фантазиите и епичните битки място ще имат феновете на игрите за Game Of Thrones, Star Wars и Netrunner, които са от новото поколение картови игри, но с милиони фенове по света.

Армии от различни раси ще се изправят една срещу друга по време на турнирът с международно участие по Warhammer.

ON!Fest ще се проведе между 20 и 22 септември в Интер Експо Център София. Билети можете да си вземете от сайта http://onfest.bg/bg/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!