ON!Fest пренася графитите в друго измерение

Последна промяна на 02 септември 2013 в 15:27 2408 1

ON!Fest със супер изненади по време на графити феста
ON!Fest със супер изненади по време на графити феста

За поредна година ON!Fest ще бъде домакин на най-мащабното графити събитие в България. Организаторите са поканили едни от най-добрите графит артисти в света, готвят и изненади за всички любители на уличното изкуство.

17 огромни стени ще играят ролята на платно за младите художници, които ще могат да наблюдават и работата на графити легендата Smug, който е определян за "артист от друга планета". Шотландецът, който идва за първи път в България, е известен с перфекционизма си спрямо детайла и мащаба в mural жанра - графити върху стена, таван или друга голяма повърхност, чиято основна характеристика е, че компонентите на повърхността, върху която се рисува (прозорци, врати и т.н.), са неразривна част от изображението.

Чуждестранните гости на ON! Graffiti 2013 са добре познатите на българската графити публика SLIDER - тази година с уникална бодиарт инсталация, както и SOTEN, BRUS, CAPARSO и OMSK, за чието участие организаторите все още не искат да издават подробности.

Рамо до рамо с тях ще се включат и най-добрите български артисти.

Организаторите на графити зоната отново са RUSH, които с Molotow ще властват в добре познатото пространство между паркинга на Интер Експо Център и входа на зала 5 (ИЕЦ).

 ON!Fest ще се проведе между 20-22 септември в Интер Експо Център София. Билети за събитието може да си закупите от ТУК.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.09 2013 в 17:23

Добре бе, напишете датата, сложете линк... стана ми интересно и на - няма нищо за допълнително инфо, чичко Гугъл е отново наш приятел.
http://onfest.bg/