ON!Fest раздава над 12 000 лв. на запалени геймъри

OFFNews 29 август 2013 в 15:15 1741 0

ON!Fest раздава над 12 000 лв на запалените геймъри
ON!Fest раздава над 12 000 лв на запалените геймъри

Tазгодишното издание на ON!Fest ще раздаде награди в размер на над 12 000 лв на финалистите от състезанията по League of Legends, Starcraft II и DotA.

Финалите на гейм състезанието ще се проведат в рамките на ON!Fest между 20 и 22 септември в "Интер Експо Център" в София.

Организаторите на най-популярния младежки фестивал у нас за игри, музика, изкуства и много други, са подготвили много изненади както за професионалистите, така и за аматьорите.

Финалистите на турнира по League of Legends ще се изправят в битка за голямата титла на специалната сцена в ON! Gaming зоната, пред която ще има 500 седящи места за зрители. Цялото събитие ще бъде излъчвано на живо в цяла Европа по онлайн телевизията АFK TV. Шампионите по LoL ще могат да си разделят награден фонд от 10 000 лева.

Част от гейминг зоната ще бъде и втора сцена с турнири по Starcraft II и DotA и наградни фондове на обща стойност 2700 лева, чиито квалификации ще се състоят по време на събитието  Aniventure 2013 на 7 и 8 септември. 

За трета поредна година по време на ON!Fest ще се проведе и международната конференция GDS Bulgaria - единственото по рода си събитие на Балканския полуостров, което представя гейм индустрията в нейния образователен и бизнес аспект.

ON! Fest е единствен по рода си в България и на Балканите фестивал, който събира всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, спорт и начин на живот. За трети път между 20 и 22 септември в Интер Експо Център тематичните ON! Зони ще оживеят с музика, танци, графити, технологии, видео игри, фотография, азиатска култура, градски и екстремни спортове и още много активности.

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови