Бриджит Бардо заплаши да поиска руско гражданство заради два слона

04 януари 2013 в 16:05 5910 5

Бриджит Бардо Снимка: EPA
Бриджит Бардо Снимка: EPA

Френската кинозвезда Бриджит Бардо заплаши днес, че ще поиска руско гражданство, ако френските власти не пощадят два слона. Тя направи изявлението си ден, след като Жерар Депардийо получи руско гражданство, предаде АФП.

Действията на Бардо могат да се приемат като своеобразна препратка към сагата с Депардийо, който се отказа от френското си гражданство заради закона, според който данъците за богатите бяха значително увеличени. 

Актьорът се пресели в Белгия. През декември 2012 г. медиите съобщиха, че той може да получи гражданство в Русия. На другия ден информацията беше коментирана от Владимир Путин - той заяви, че ако Жерар Депардийо поиска руски паспорт, ще го получи.

Бардо, която е отявлен защитник на животните, заяви, че ще последва искането на своя колега за руско гражданство, освен ако властите не се намесят, за да спасят двата застрашени слона- Бейби и Непал. 

Двата слона може да бъдат приспани, тъй като са болни от туберкулоза и управата на зоопарка в Лион, където се намират, се опасява, че други животни също могат да бъдат заразени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12678

5

Alexfield

13.06 2016 в 12:25

Малко се е объркала леля Бриджит