Болници обличат новородени в коледни чорапчета и костюми на джуджета

OFFNews 22 декември 2015 в 15:57 8588 0

Снимка Медицински комплекс "Д-р Щерев"

Дори родилните отделения на някои болници са обзети от коледния дух. Те обличат новородените тематично за празника.

В столичния Медицински комплекс "Д-р Щерев" новородените бебета са облечени като джуджетата на Дядо Коледа, вместо в традиционните ританки.

"Представете си каква радост има в сърцата на родителите, които именно сега са чули първия плач на своите бебета. Нека се раждат повече деца и през новата година и тя да донесе радостната вест за всички, които се борят за зачеването и раждането на своето мечтано бебе", пожелават от екипа на болничното заведение.

В коледно чорапче и с празнична шапчица, вместо в традиционните пелени, е облечено всяко бебе, родено в дните около Рождество

В бургаската болница „Дева Мария” пък новородените бебета са облечени в коледно чорапче и имат празнична шапчица, съобщава Нова телевизия.

„Решихме, че в този светъл ден на всяка една майка, когато тя получава своето дете - най-големия подарък в живота си, е добре да инициираме едно обличане на бебетата като Дядо Коледа, защото Дядо Коледа, знаем, носи най-добрите подаръци, най-голямото щастие, най-светлите мигове в живота на един човек”, каза д-р Мария Търнева от МБАЛ „Дева Мария”.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!