Бебе, зарязано в "Бъргър Кинг", намери майка си

ОFFNews Последна промяна на 27 март 2014 в 09:16 4645 4

Снимка AP

Младата жена, която търси майка си.

Mлада американка публикува трогателна обява, с която търси майка си, зарязала я като пеленаче във веригата за бързо хранене "Бъргър кинг".

На 2-ри март Катрин Деприл (27) разпространи в мрежата снимка, с която просто и позитивно разказва шокиращата си история. Тя моли потребителите да разпространят посланието й, за да открие биологичната си майка.

"Търся рождената си майка. Родила ме е на 15 септември 1986 г. Изоставила ме е в тоалетната на "Бъргър кинг" няколко часа след това, в град Алънтаун, Пенсилвания. Моля, помогнете ми да я намеря, като споделите поста ми. Надявам се да го види. Благодаря!", пише Катрин.

Публикацията й била споделена над 30 000 пъти. Акцията на младата жена е дала резултат - биологичната майка разпознала дъщеря си и уредила чрез адвокат среща с нея. След дългоочакваното събитие Катрин споделила с журналисти, че изпитала "истинска радост" да види майка си. "Тя е по-добра отколкото някога съм си представяла. Сладка и невероятна. Щастлива съм, че я видях", казва момичето.

Катрин Деприл навремето получила прозвището "Бебето на Бъргър Кинг", след като медиите разказали за изоставеното пеленаче.

Адвокатът на майката обяснил пред АП, че клиентката му била изнасилена на 16-годишна възраст по време на пътуване в чужбина. Крила бременността си от своето семейство и за да не научи никой за това, дори не отишла да роди бебето си в болница.

"Срещата между двете бе най-емоционалното, радостно, драматично и вълнуващо събитие, което съм виждал", добавя адвокатът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.08 2014 в 00:00

Кофти история. Такива престъпления с изнасилване някой ден ще може да се разкриват с помощта на бази данни с ДНК.

28.03 2014 в 16:56

Миличките те - колко пропуснати години заедно.Горката майчица - изнасилено момиче, как да разсъждава трезво?Пък и "набожните" американци щяха да я принудят да го даде за осиновяване. Горкото дете невинно,расло без подкрепа и обич.Добре, че Господ им е помогнал да се съберат.

27.03 2014 в 15:52

@error Това ли ти направи най-силно впечатление от разказа? Може да е пълна измислислица. Вместо да се зарадваш за момичето...

27.03 2014 в 13:02

Ако е идвала в България и са я изнасилили сигурно щяха със съдебна заповед да изискат заподозрения за да бъде осъден в Америка,но понеже е била изнасилена незнайно къде затова и не са предприели съдебни действия.