Бареков в люта схватка с английския и г-н Либераст Джендърски

OFFNews 14 март 2019 в 13:44 14471 7

Снимка Фейсбук.

Бареков готов да се справи с господин Либераст Джендърски.

Миналата година Николай Бареков заяви, че се връща към медийното поприще, за да ни спаси от модерната "баджак журналистика". Миналият месец Николай Бареков пък реши, че политиката е за олигофрени и щял да става учител по български език и литература.

Днес Николай Бареков обяви, че все пак ще остане в политиката "за лъжци и олигофрени" и ще се върне в Брюксел, за да громи господин Либераст Джендърски. Нямаме идея дали говори за конкретен свой познайник, или за антропоморфна персонификация в най-общ смисъл.

Това става ясно от скорошната му публикация във Фейсбук, в която личи, че най-големият съюзник на нашия политик в неравната борба е английският език. Макар че то с такива приятели не ти трябват врагове...

"You talking to me? I’m coming back soon, Mr Liberast Gendersky? Soon....", пише Бареков, което в буквален превод ще рече: "На мен ли говориш? Връщам се скоро, г-н Либераст Джендърски? Скоро..." Не е ясно защо си е сложил детска маска за лице на супергероя Хълк.По-натам продължаваме с дзен мъдрости: "Early moooorning is not for a bed. The time is only for a break after". Което ще рече горе-долу: "Ранна сууууутрин не за леглото. Времето е само за почивка после". Учителю Йода, на кого ни остави?


Следващата снимка е от полета за Америка, а описанието е под формата на хайку. "#Time. The best time to completedd mission. #Monday, afternoon, late winter". Това ще рече: "#Време. Най-доброто време да завършил мисия. #Понеделник, следобед, късна зима".


Последната снимка и текст са нещо, което не се сдържахме да не пуснем. Те не са на английски, но за сметка на това да обвиниш президента на Франция, че ти краде идеите...

"СпАсиба гАляма на бай Макрон за идеите му, част крадени от мен и консерваторите, но той е класически празен дърторковец и джендър соросоид, който не може да оправи Франция и собственото си семейно положение, а иска да “оправя” цяла Европа! Ай, сиктир, бре!" - пише Бареков и споделя снимка на Макрон с двама французи. Е, ама и тя си е култова!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

7

Hissarion

18.03 2019 в 10:34

Няма проблем. Тая година ще пратим същите бунаци за още пет години командировка в Брюксел, ще ги храним и поим и пенсия ще взимат доживот.

16193

5

SC

16.03 2019 в 17:45

На бас, че ако питате дудука кой е Брус Банър, няма да може да ви отговори.

15414

3

Hihi1981

14.03 2019 в 18:02

Уф скрий се!!!

5300

2

квазимодо

14.03 2019 в 15:06

Aло, психиятрията, не се ослушвайте, ами си приберете пациентите.

7568

1

Tabadatko

14.03 2019 в 15:04

И после защо ЕС има проблеми. С такива като бюрека, какво да стане!?
Жалкото е, че няма за какво да се хване човек. Бюрека просто си говори, не нарушава някакви правила. Иначе отдавна трябваше да е изгонен като депутат.