Специално "Loud Radio" ще предава всички новини около Metal All Stars

OFFNews Последна промяна на 17 март 2014 в 11:21 2355 3

На 22 март, само ден преди концерта Metal All Stars, ще стартира "Loud Radio", което ще предава всички новини около едно от най-очакваните метъл събития за годината.

"Loud Radio" ще бъде осъществено от екипа на Радио Тангра Мега Рок и ще се погрижи за програмата на фестивалното радио.

На 22 март Loud Radio ще започне да излъчва подробности за всичко, което се случва около концерта, а на 23 ще предава през целия ден на живо от студиото на зала "Арена Армеец", за да можете да преживеете и репетициите на мега метъл звездите.

LOUD RADIO ще се излъчва по САТЕЛИТ, онлайн на www.loudfestival.bg и www.radiotangra.com и на мобилния ви телефон - в системата Vodafone Live.

В събота вечерта, часове преди събитието, ще се проведе и ВИП партито в клуб RockIt, където феновете ще могат да се снимат и да вземат автографи от своите идоли.

Припомняме ви, че OFFNews ви дава възможност да спечлите билет, meet'n'greet пропуск и покана за ВИП партито. Подробносите за играта може да видите тук.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.03 2014 в 12:13

Браво, браво - много добра идея!

17.03 2014 в 11:50

През април 2006 г. Васил Върбанов и част от екипа на вече несъществуващото Радио Тангра възраждат идеята за рок радио, като създават онлайн програмата Тангра Мега Рок

17.03 2014 в 11:48

Радио Тангра е основано на 8 декември 1992 г. от Кирил Маричков и Константин Марков. От юли 1998 г. радиото става първото в България, което се обявава в подкрепа на българската музика и започва да пуска по три български песни на всеки час. От първи юни 1999 г. официално става първото в България радио само за рок музика и се именува вече Рок Радио Тангра. Тази промяна е отбелязана с грандиозен концерт пред НДК. В същото време радиото продължава да пуска и по три български парчета на всеки час.
В началото на 2003 г. Радио Тангра започва излъчване в седем града, но само до 1 април 2003 г., когато престава да съществува. Няколко месеца по-късно на тези честоти стартира спортното Радио Гонг. В началото на 2007 г. Радио Гонг също спира е заменено от новата програма на Радио Вероника.