Спечели билет за Metal All Stars и още награди в новата игра на OFFNews

OFFNews 04 март 2014 в 16:14 6152 2

От днес стартира новата игра на OFFNews и Loud Concerts, в която нашите читатели ще могат да спечелят страхотни награди свързани с концерта на Metal All Stars у нас.

Всеки един от вас може да спечели 1 билет за събитието, 1 пропуск за meet'n'greet с метъл звездите минути преди те да излязат на сцената и цели 5 пропуска за ВИП партито с артистите след шоуто, което ще се проведе в столичния бар Rock IT.

За да участвате в тегленето за някои от пропуските за ВИП купона, трябва задължително да имате билет за Metal All Stars.

Ето и условията на играта и как може да спечелите:

Играта стартира днес, 4 март, във официалната фейсбук страница на OFFNews. В нея може да откриете обложката на концерта, на която са написани всички звезди, които ще вземат участие в Metal All Stars.

Харесайте, споделете и коментирайте под снимката (важно е да направите и трите стъпки) коя ви е любимата звезда от изброените на плаката.

Победителите ще изтеглим на 20 март, 3 дни преди събитието. Печелившите ще бъдат осведомени чрез лично съобщение във Фейсбук и тук, на страницата на OFFNews.

Билети за Metal All Stars може да откриете в мрежата на eventim и ticketstream в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови