Сидеров: По-високи пенсии ще има от парите за Тракийските имоти

Елица Мартинова 28 февруари 2014 в 11:56 2427 6

Волен Сидеров

Снимка БГНЕС

„За българската държава сякаш нямат значение 10 млрд. Долара. Непрекъснато ме питат откъде ще дойдат парите за пенсиите. От тук ще дойдат парите за пенсии.“

Това заяви в декларация от името на ПГ „Атака“ лидерът на партията Волен Сидеров. Той отново изказа възмущението на националистите от отношението, с което вчера бе посрещнат външният министър на Турция Ахмет Давутоглу.

„Президентът и премиерът защо приемат външен министър, тяхното ниво е по-високо, да не би да са васали? А този на неговото ниво – министър Вигенин, не поставил нито един въпрос, който засяга българо-турските отношения“, посочи Волен Сидеров.

Той критикува властта, че не предприема нищо по въпроса с Тракийските имоти. По думите му това поведение е „недостойно“ и „недържавническо“.

Сидеров е категоричен, че с протеста си пред Министерски съвет вчера „Атака“ „са измили очите“ на България.

„Ние измихме очите на България. Нека хората си направят сметка от кого има нужда и от кого няма в тоя парламент. От отсъстващите в пленарна зала няма нужда, но от „Атака“ винаги ще има нужда, защото някой трябва да казва в очите и на турския външен министър и на българския вътрешен министър, и на българския външен министър кое е добро за България“, каза Волен Сидеров.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
X

Да помогнем на украинските деца!