Пребили британски турист в Обзор

OFFNews 30 май 2014 в 10:54 2308 13

Нападнатият Адам Просер и приятелката му Кейли Харисън

27-годишният британец Адам Просер бил на почивка в Обзор, когато група мъже го нападнали и пребили.

При нападението Просер бил заедно с приятелката си 19-годишната Кейли Харисън. Двамата излезли да вечерят заедно. На излизане от заведението мъжът бил нападнат. Харисън разказва, че половинката й с нищо не е провокирал атаката, съобщава "Уелс Онлайн".

„Когато си излязохме от заведението група мъже нападнаха Адам. Те му се смееха и започнаха да го удрят, докато не го събориха на пода. Аз изтичах и се опитах да го защитя, като резултат имам порязвания и синини, защото те започнаха да удрят мен“, разказва за схватката момичето.

Тя допълва, че хора се притекли на помощ и разтървали нападателите, така двойката успяла да избяга. Тогава обаче джапанката на Адам падна и той се върна, за да я вземе, един от побойниците стигна до него и го повали на земята в безсъзнание.

"Той не дишаше, а аз крещях за помощ", споделя Харисън. 

Мъжът бил прегледан от медицински екип на мястото на инцидента, а после бил откаран в болница със съмнение за мозъчно увреждане. Просер имал мозъчен кръвоизлив, фрактури на черепа и оток.

На следващия ден двойката отлетяла за Великобритания, както е било планирано. Просер отишъл на преглед в местната болница, от където го изпратили в Университетската болница в Суонси.

Харисън споделя, че приятелят й вече е в стабилно състояние, но нападението е сложило край на желанието им за пътувания в чужбина. Тя признава, че почивката им в България е била прекрасна преди нападението.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!