Quantcast

Пеевски: Коя е моята историческа вина?

OFFNews Последна промяна на 24 април 2014 в 14:12 18104 34

Делян Пеевски

След изнесените твърдения от шефа на Апелативния съд в София Веселин Пенгезов за оказван от Делян Пеевски натиск, депутатът отговори светкавично в блиц интервю за агенция "Пик". Препечатваме цялото интервю, взето от главния редактор на сайта Ивайло Крачунов.

Г-н Пеевски, притискал ли сте ген. Пенгезов по определени дела и по-точно по това за бившия вече депутат от ДПС Митхат Табаков?

- Не мога да повярвам, че всички в тази държава изкупват вините си през Делян Пеевски. Наистина ли всеки виновен в тази държава оттук нататък ще оправдава греховете и престъпленията си с мен?

Обвиненията на Пенгезов будят у мен съжаление и смях. Заявявам категорично, че никога и по никакъв повод не съм натискал това лице нито лично, нито чрез други хора, както тоj твърди.

Пенгезов нито ме интересува, нито някога ме е интересувал, за да му обръщам такова внимание.

Да, но обвиненията му към Вас са доста конкретни. Той казва, че сте го притискал чрез адвокати. Вярно ли е това?

Защо се сети да ме набеждава точно в момента, в който е получил призовка и когато наши и чужди се занимават с неговата дейност? Искам да го попитам - нормално ли е един шеф на съд да общува с адвокати, каквито аз уж съм му изпращал да го изнудват? Кои са тези адвокати? Защо той си служи с анонимни клевети и набеждаване? Неговото поведение е типично за синдрома, който властва в момента в публичното пространство - всеки да си измива ръцете с Делян Пеевски.

Ще ми отговори ли някой от моите критици и съдници каква е моята вина? В това, че бях избран за началник на ДАНС и се отказах още на следващия ден доброволно ли? Или пък в това, че вестниците, които доскоро принадлежаха на моето семейство, разобличаваха далаверите на кръга "Капитал" и президента Росен Плевнелиев? В това ли е моята историческа вина пред българския народ?

Ако е така, аз съм готов да изпия горчивата чаша, но няма да се откажа да водя битка с Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев, Веселин Пенгезов и подобните им и в бъдеще.

Само, че вече ще го правя в ново качество.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.04 2014 в 12:50

Сашо,за Пеевски трябва да гласят в ада голям казан и много ориз,много тлъст грешник,и първо да го изтърбушат ,пълен е с лайна,ауууууууууу

25.04 2014 в 12:37

Точно в този случай Пеев-ски не е виновен, но това не значи че в ада няма да бъде в казана на дявола. Вероятно се касае за телефонна измама. Тоест някой измамник се е възползвал от страха в обществото от Пеев-ски и е измамил магистрата. Той върти бизнес за милиарди от цигари - ще се занимава с "Расовия елен на варненския затвор" - няма логика?!

25.04 2014 в 05:31

моля, не обиждайте животните

24.04 2014 в 23:45

gospodn peevski kak taka dokato beshe maika ti shef na totaliyatora kradeshe bez da se otchita....kak tiii na 20 godini..neveja stana shef na varnenskata korabostroitelnica...sega prodadohte mediite iii parite sa isprani taka liii...nishto ne ostava bez nakazano...

24.04 2014 в 21:53

ГРУХ - ГРУХ

24.04 2014 в 20:30

Прасчо,и за европарламента ще има митинг .Не разбра ли ,че хората те мразят.Э3278

24.04 2014 в 20:16

Този от снимката е така ми действа! Както и цялата измет до 1 в парламента и всички оправляващи!!!

http://images.socialnewsdaily.com/wp-content/uploads/2013/12/tumblr_mcgr7dNYKS1rdq2opo1_500.gif

24.04 2014 в 18:38

Ooo, фривилна грухталност,
твоите миктурации за мен са
като плърдлени геблеточици
по лъргедна пчела.
Простеник вогон Джелтц

24.04 2014 в 18:08

Като гледам това:

https://www.youtube.com/watch?v=BjqdkM3msIQ

и се питам дали е наистина възможно този нерез да се е изказал точно по начинът predstawen в интервюто.