Quantcast

Каролев за Панама: Путин ще си го премести от левия в десния

OFFNews Последна промяна на 06 април 2016 в 11:06 6555 20

Владимир Каролев

След като гръмна скандалът "Панамските досиета", ще кажа следното. Има финансов рай, защото има финансов ад. Офшорките се правят в независими държави. А що се отнася до Владимир Путин, извинявам се за израза, той ще си го премести от левия в десния.

Защото всички руснаци знаят, че президентът им е мултимилионер. Това каза икономистът Владимир Каролев в сутрешния блок на Нова тв. Той и социологът Андрей Райчев обсъдиха отзвука от "Документите на Панама".

Според Андрей Райчев зад цялата история се крие поредната конспирация. "Ясно е, че това е "активно мероприятие". И не само срещу Путин. Но се питаме защо продължава."

"Професионално съм се занимавал с това нещо. Но основната причина за офшорната зона не е криенето на парите, а намаляването на социалните данъци. Да, има мероприятие. Но то не е срещу Путин. Мероприятието е от политици и то леви политици и първата жертва е десен министър-председател - на Исландия. Идеята е да накажем богатите, които не си плащат данъците", коментира Каролев.

"Въпросът е кой ще надделее. По-тъпите, които искат да задържат положението, а то ще гръмне. Или по-умните, които искат да го реформират. Това са елементи от един много несправедлив ред", обясни Андрей Райчев.

"Съвсем законно е да си изпратиш парите в банката в една офшорна зона. Не случайно в офшорните зони над 100 000 евро започват заплатите на администраторите. Начинът да се спре това нещо е много прост - да се забрани анонимни фирми да ползват офшорните зони. И ако те по някакъв начин са откраднали пари от наркотици и т.н., ще могат да си харчат парите само в офшорните зони", каза още Каролев пред Нова тв.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.04 2016 в 20:35

Ние всички си го местим като видим изтривалката на мафията агент Камен как проституира с устата си.

06.04 2016 в 15:53


Владо ли си,къв си,я сподели как ще го гледат в "нормалните" държави,където както се оказва премиерът е на първа линия в офшорното банкиране?

Нещастник;)

06.04 2016 в 15:41

според мен "проф. балкански" е аватар на каролев! толкова от всичко да разбира??? такъв висок наратив??? само за адронния колайдър още не съм чел откровения, но наближава...

06.04 2016 в 14:25

Мисля че няма идеялни хора освен гн Путин. Те западните либералчета приемат тези неща твърде сериозно чак остафки подават. Взел човека някой лев за старини - няма да гладува я. По нашия край това си е традиция от 70 години и по-добре да не се променя. Не ни трябва да ставаме белгия например - пълна само с гейове, бежанци и джихадисти

06.04 2016 в 13:49

Бушмена никога няма да стане исландец.....

06.04 2016 в 13:16

"Мероприятието е от политици и то леви политици и първата жертва е десен министър-председател"

Агент Камен пак не е доразбрал, сигурно щот не говори исландския добре, ама партийката на Гунлаугсон е нещо като нашите земеделци с малко примес на ДПС-леберали.

Бяха избрани преди две години с платформа, която е против затягането на коланите, с което 'левичарския' предишен кабинет измъкна Исландия от банкстерската криза от 2008-а.

По-конкретно, Гунлаугсон беше обещал, като Бойко, да вземе заем и да почне да плаща парички на изгорелите в банковата криза, но не беше споменал, че офшорката му ще получи доста при едно такова развитие.

Та, камене, по-леко с приказките за 'левичари' и 'десни' в далечните страни, от които си немаш много хабер.

06.04 2016 в 12:57

Кремъл отвръща на удара!
Черен ден за доносниците на Сорос! Путин нареди разсекретяването на хиляди досиета

"....И добави, цитиран от руски медии:

"Става въпрос за досиета от периода 1930-1989 г. Там има дела на информатори, между тях и невинно репресирани, с много интересни фамилии. Някои документи ще удивят обществото."....

http://epicenter.bg/article/Cheren-den-za-donosnitsite-na-Soros--Putin-naredi-razsekretyavaneto-na-hilyadi-dosieta/9 7663/7/97

06.04 2016 в 12:50

..тук съм съгласен с тоя плазмодий, точно това ще направи путин.

06.04 2016 в 12:36

"Путин ще си го премести от левия в десния", а може ли да го намери кремълския лилипутин та да го премести, представям си каква лупа и колко миниатюрни пенсетки ще са нужни на педя човек - лакът беля за света да изпълни тази сложна операция обявена от помияра каролев, този мошеник и крадец на прехода, заедно с лапацалото, което му преглася в мероприятието са едни от най-големите наглеци, лъжци и помияри в слугинажа на КГБ - БКП - ДС антуража.

06.04 2016 в 12:17

Еволюционният път на селския тарикат: крал, прал, станал "десен". След това иска и да не плаща данъци.