Затварят още една част от "Цариградско шосе" в петък

OFFNews 05 май 2015 в 15:25 5270 0

Още една част от "Цариградско шосе" ще бъде затворена заради ремонта в петък. 

От 04:30 часа на 7 май до 24:00 часа на 30 май се забранява влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” между бул. „Александър Малинов” и бул. „Копенхаген”. 

Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в южното пътно платно на бул. „Цариградско шосе” в същия участък.

До края на май се въвежда и временна организация на движението на автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505, които се движат към центъра на столицата. 

Промяна в маршрута: 

Автобусни линии 1 и 3 - от спирка „Метростанция Цариградско шосе“ по северния локал до пътния възел над бул. „Ал. Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза до включването им в централното северно пътно платно.

Автобусни линии 5, 6 и 505 - от спирка „Корабчето“, като от централното северно платно продължават по северния локал до пътния възел над бул. „Ал. Малинов” и по специално сигнализираната пътна лента през надлеза се включват в централното северно пътно платно.

В посока Пловдив автобусни линии 1, 3, 5, 6 и 505 ще се движат по маршрутите си, като спазват временната организация на движение в ремонтния участък.

Автобусите ще спират на всички съществуващи спирки.

Спирката „Камплекс на БАН“ временно ще е изместената в северния локал.

Припомняме, че заради ремонта още една част от "Цариградско шосе" вече е затворена.

От 20 април до 10 юни се забранява влизането на автомобили по южното платно на бул. „Цариградско шосе" между моста на река „Искър" и Околовръстен път. Движението в този участък ще се осъществява двупосочно в северното пътно платно. За същия период се изместват автобусните спирки „Моста на Резиденция Врана", „Разклона за село Герман", „резиденция Врана" и „Околовръстен път" от южното платно на булеварда в разделителната ивица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови