За поредна година инициативата True Leaders отличи компании за лидерските си позиции

OFFNews 05 декември 2016 в 10:02 1514 0

На 07 декември 2016 година в Rainbow Plaza гр. София ще се състои церемония по награждаване на компании True Leaders.

True Leaders могат да бъдат всички компании, които отговарят на няколко обективни критерии, като напълно липсва субективното мнение на избрано жури или публично проучване. Идеята е фирмите да бъдат отличени, а не класирани. Тази година наградени ще бъдат 85 компании. Това са фирми, които са:

  • Увеличили своя персонал;
  • Лидери в своя сектор;
  • С висока кредитна оценка;
  • Сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2015 година.

За четвърта поредна година организатори на събитието ще бъдат ИКАП България ЕАД, като те ще връчат и наградите на отличените. Сред главните лидери на тазгодишното издание ще бъдат БТЛ Индъстрийз. Компанията ще получи статуетка за лидерство, в сектора, в който развива своята дейност, а именно производство на високотехнологично медицинско оборудване и апаратура.

Организаторите на събитието очакват присъствието си да потвърдят около 45 фирми, като общият брои на гостите ще бъде около 250 души – представители на бизнес сдружения и висшия мениджмънт на водещи български и международни компании. Генерални спонсори на събитието ще бъдат БНП Парика, както и Telenor.

След церемонията по връчването на наградите ще се проведе и галавечеря. Един от партньорите на ИКАП работи в областта на корпоративната социална отговорност, но самото събитие няма да бъде благотворително. Идеята на организаторите е да се поощрят положителните бизнес начинания в България, както и прогресиращите компании, които не са повлияни от трудностите в икономическия сектор и въпреки тях са успели да увеличат своя персонал и приходи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови