Quantcast

Цветан Василев: Мит е, че с Пеевски сме действали в тандем

OFFNews Последна промяна на 18 юни 2014 в 18:18 5253 43

Цветан Василев

Мит е, че с Делян Пеевски сме действали в тандем и сме изкупували ключови предприятия от българската икономика и медии, за да упражняваме политическо влияние. Това заяви пред bTV мажоритарният собственик на КТБ Цветан Василев.

Пеевски винаги е имал своя път в живота, но в последната година стигна твърде далеч и се изживява като властелин на България, допълни Василев.

Помолен да коментира това, че е подкрепял Пеевски в миналото, Василев посочи: "Ние сме подкрепяли и подкрепяме всичко, което е рационално и разумно. Това е бизнес".

Василев коментирал, че не е използвал държавни пари, за да финансира бизнеси на Пеевски. Как мога да използвам държавни пари, за да финансирам подобни начинания на Пеевски или на който и да било друг, каза той.

Аз подставени лица нямам, всеки проект е сам за себе си. Когато се финансира един проект са важни целите, важна е ефективността на този проект, подчерта Василев.

От "Булгартабак" се източват средства в огромни размери, а това сякаш не се забелязва. Регулаторът не може да се справи, а парите отиват в частни джобове, категоричен в Цветан Василев.

Собственикът на КТБ увери, че е готов да съдейства на следствието и прокуратурата в България и че вероятно в петък ще се върне у нас.

На въпроса дали той е създал Николай Бареков Василев каза: "Трудно е да се каже, че аз съм го създал. Той, разбира се, започна да се изявява в TV7". Не съм финансирал "България без цензура". Финансирал съм реалити шоуто, в което Бареков стартира, допълни банкерът. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2014 в 13:34

мари, Една проверка около личността на Пеевски наистина би изкарала много интересни неща, жалкото е,че няма кой да го направи,ако сега Василев, напълно нормално подаде някаква жалба към прокуратурата, според мен Цацаров ще се покрие, защото стана ясно,че Пеевски тези дни си го купи,сега ако се обърне срещу него отношенията им ще станат твърде сложни.

19.06 2014 в 13:19

поредния опит да се измъкне от ситуацията, а то се вижда, кои са му медиите, които му поддържат интереса, обаче е страшно нагъл, трябва да бъде свален на земята да се осъзнае малко.

19.06 2014 в 13:15

Интересно ми е да видя, какво ще покаже, една голяма и пълна проверка на всичко около дебелото момче, но да не се прави от тук, а някой извън България да я направи, някой който не е в ръцете му или тези на Доган.

19.06 2014 в 13:14

Да източват се, а за да не бъдат отнети парите на Дебелячно бърза да ги изтегли, все пак си призна, че има кредити, кой би искал да му се направи запор и да загуби всичко.

19.06 2014 в 13:11

На Пеевски трябва да му бъдат спрени всички схеми.

19.06 2014 в 13:06

И Прокопиев го каза - Пеевски седи върху буре с барут и се мъчи да го запали

19.06 2014 в 13:01

Очаквам,че съвсем скоро Пеевски ще бъде разбит, в смисъл,че вече няма да може да си прави далаверите, след този скандал и след като Василев докаже правотата си много от партньорите на Пеевски ще го изоставят,тогава знаем какво се случва с един богат останал сам.

19.06 2014 в 12:53

Граф Дракула, на мен пък не ми се вярва,че Пеевски е с ГЕРБ, много невъзможно ми се вижда, ама знае ли човек.

19.06 2014 в 11:39

Колкото по - далече от него, по - добре.

19.06 2014 в 11:35

@didoo, е, не е като да не го е заслужил, клеветата му от последните дни е абсурдна и трябва да си понесе последствията,сега ще бъде разнищен до край и ще лъснат всичките му далавери, не врявам,че тогава Цацаров ще иска да се държат за ръчичка,както е сега.