Цацаров: В Брюксел няма да им хареса, ако ме сменят

ОFFNews Последна промяна на 14 май 2015 в 20:37 6965 21

"Едва ли някой ще погледне добре на това - да бъдат сменяни главните прокурори и председателите на Върховните съдилища, както е в наши близки Балкански страни", заяви главният прокурор Сотир Цацаров, цитиран от "Фокус".

Думите му дойдоха в отговор на предложението на РБ Реформаторския блок главният прокурор да бъде предсрочно сменян.

"Нека да чуем какво говори Европейската комисия. Аз проведох вече две срещи и някак си тези критики, които ги чух, или ги чувам ежедневно от реформатори, псевдореформатори, не реформатори и т.н - не ги чух в Брюксел, като с това не казвам, че Прокуратурата работи перфектно", смята той.

Цацаров мисли, че проблемът не е само в него, но и в председателите на Върховни съдилища.

"Казвал съм го и преди - докато не видя нещо написано, а до момента чувам само словоизлияния - абстрактни, политически идеи, които се опитват да добият юридически привкус - не мога да кажа нищо друго. Проблемът е до колкото този поход към овладяване на Прокуратурата ще бъде реализиран", заяви прокурорът.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.05 2015 в 20:08

Не си за смяна а за разстрел. Твои са и Костинброд и КТБ. Но Доган ли да питаме или теб в коя банка ще влезеш утре? Ти за мен си най големия престъпник в историята ни и ако се разминеш с разстрела ще ми е тъжно

15.05 2015 в 15:50

№ 21 -този "някой",самодоволен,влюбен в себе си ,лицемерен и лъжец.Освен това е интригант и умело може да говори "добро "за някого,а в същото време да му забива нож в гърба ,като организира протести например ,за да не постигне той успех в работата си.Освен това връзките му с мафиотите,които ДС умело скрива от обществото,съвсем не са останали в миналото.Той подклаждаше страхът на хората и несигурност в банките само дни преди нападението над КТБ.Неговите "охранителни"фирми са обхванали като октопод с пипалата си цялото Черноморие,дори цяла България.Рибата е вмирисана от към главата...

15.05 2015 в 13:29

Този нещастник просто се е помислил за вечен. Добре известно е, че ако не е чул това, което трябва в Брюксел, то не се дължи на "перфектната" му работа и обилно словоблюдство.А на това, че някой, който иска по-малко трусове при управлението си, рязко си промени мнението като дойде на власт.

15.05 2015 в 13:08

Този главен прокурор е най! Най-нелицеприятният, най-безполезният, най-изпълнителния (на поръчки), абе въобще си е най !

15.05 2015 в 10:22

Нагла свиня, която открито ни се присмива...или заплашва...или шантажира?

15.05 2015 в 10:00

La Piovra

14.05 2015 в 23:46

Единственото което ще се хареса и в Брюксел, и в България, е да влезеш за 25 години в затвора за участие в организирана престъпна група

14.05 2015 в 23:43

Цаца, преди тебе имаше един дето викаше "Над мене е само Господ", ама и него го изядоха червеите...

За 25 години България не мога да случи на читав главен прокурор, затова сме на тоя хал...

14.05 2015 в 23:42

Цацка защо не ходиш направо да си бачкаш в Брюксел при Бюрека като толкова ти пазят мястото. А да, забравих, че там няма порции от Доган.

14.05 2015 в 23:22

Човекът на "началника"...Оня разговор между мИрослав нАйденов,"началника" и кОкинов...Кокинов му каза :"Ти си го избра..."за цАцаров ставаше дума.После само кОкинов подаде оставка заради този подслушан разговор...Така,че докато "началника" е на власт,неговият човек ще е в прокуратурата да му пази гърба...Каквото и да направи "началника",дори да е замесен в аферата КТБ, "цацата"ще го пази ,до последен дъх...