Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Следите на Сертов се губят край границата с Гърция

OFFNews 11 декември 2014 в 16:41 4545 7

Светлозар Лазаров.

Издирването на бившия председател на ДАНС Петко Сертов продължава и в района на Петрич, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По думите му в МВР имало сигнал, че автомобилът - сив "Опел", с който се движил Сертов, бил видян в петък около 18.00 ч. в града.

Не е тайна, че Сертов е имал служебни ангажименти в Гърция, където е работел като консултант по проект, коментира още главният секретар.

Може да се направи логично предположение за негово излизане в посока Гърция, предвид контактите на Сертов и семейството му, но по никакъв начин до момента, в който няма идентифицирано лице – тоест не открием издирваният и автомобилът му, няма да прекратим издирването и работата по случая, допълни Светлозар Лазаров.

Имаме данни за срещи и конкретни места, но нека това остане в рамките на нашата работа. Когато имаме повече информация, ще я предоставим пред обществото. Към настоящия момент това не е необходимо, твърди главният секретар на МВР.

В същото време днес на обяд с вертолет е облетян регионът на Мухово, Тополница и Петрич, където МВР също предполагало, че може да е бившият председател на ДАНС.

Резултат до този момент няма.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!