Слави Трифонов загуби майка си

OFFNews 08 декември 2023 в 14:36 5095 3

Слави Трифонов

Снимка БГНЕС/Благой Кирилов

Слави Трифонов

Шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов съобщи, че е загубил майка си.

В четвъртък вечерта в коментар за министъра на здравеопазването проф. Христо Хинков Трифонов с кратко вметване съобщава и за кончината на майка си Здравка. Не става ясно кога е починала тя. Бащата на Трифонов, Тодор Трифонов, си отиде през 2017 г.

Въпреки че основната тема на публикацията на Трифонов е решението на здравния министър болница "Проф. д-р Александър Чирков" да бъде преименувана на "Света Екатерина", Трифонов съобщава и тъжната вест.

Ето какво написа Слави Трифонов:

"Аз боравя добре с думите в българския език, работил съм дълго време работа, в която ми се е налагало да използвам богат обем от думи. Много богат. И мога добре да се изразявам. Втори път пиша нещо днес, но сега трудно намирам думи. Но е по-добре да пиша, да ви информирам, да споделя, вербално, колкото и да ми е трудно да намирам думи, отколкото да се подчиня на дивия си характер и яростта, която ме обзема, защото е по-добре да се контролирам, да спазвам закона и моралния кодекс, с който са ме възпитали майка ми и баща ми. Лека им пръст!

Познавах професор Александър Чирков. Това беше голяма чест за мен. Познавам и голяма част от неговите ученици. Това също е чест за мен. Този достоен човек, когото аз наричах “професоре”, “приятелю” е направил толкова много за страната ни и за хората. Спасил е толкова много животи и се е държал толкова достойно до края на дните си, че най-малкото, което заслужава е тази болница да носи неговото име. И никой няма право да оспорва това, освен дребни, некадърни и жалки завистници, случайно сдобили се с власт. Пример за такъв човек е министъра на здравеопазването - Христо Хинков. Много ми е трудно да се сдържам, извинявам се ако съм груб, не искам да обиждам никого, наистина целия този хаос трябва да спре. Правя колкото мога, не ми беше лесно решението да ги махна предния път, имам предвид Кирил Петков, Асен Василев и компания, знаех какво ще стане, знаех какво ще се изсипе върху мен, но аз знаех, че и това е правилното. Сега, вие виждате резултатът, онзи запис, лъжите и най-вече чудовищната некадърност, самовлюбеност, наглост, претенциозност и надменност на тези хора. Всичко това доказва, че съм бил прав. Направо ме изумява, че е възможно такива хора и производните им, като Христо Хинков, в момента да управляват държавата.

Тъпо е да говоря някакви обещания и думи, че тези хора трябва да си ходят. Това е повече от ясно! И колкото повече го повтарям, толкова повече ми прилича на някаква мантра. За това ще кажа само, че ще правя каквото мога по въпроса. Понякога мога повече, понякога по-малко, но, в крайна сметка, обикновено успявам.

Благодаря ви, че за пореден път ме изслушахте!"

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2415

5

Пустиняк

09.12 2023 в 05:44

Бог да я ппости жената! Съболезнования!
Не е прав Хинков и болницата на Чирков си е "болницата на Чирков" Нека светицата си е патрон и покровителка на болницата носеща името на ппофесора-не пречи.
Точно Славчо и компания бих определил като:" дребни, некадърни и жалки завистници, случайно сдобили се с власт." В следващия парламент тях няма да ги има.

14469

4

случайно прочетох

08.12 2023 в 16:56

Да почива в мир жената.

Не е Славчо капацитета по темата, нито на Хинков трябва да му е първа грижа да сменя имена на болници.

615

2

швейк

08.12 2023 в 15:19

Това да не са ключове да ги загубиш