Шестгодишният син на убития Пейо и Габриела оставян сам, бос и гол в апартамента й

OFFNews 26 януари 2024 в 09:51 4889 2

Убийците на Пейо Пеев

Снимка Архив

Шестгодишният син на убития Пейо Пеев и Габриела Славова е бил оставян сам преди три години в дома им в Бургас. Срещу майката има заведено дело за отнемане на родителските права, твърди техен съсед. 

Момчето е виждано да ходи голо и босо навън, разказа Владимир Павлов по Нова тв. По думите му съседи на Габриела, която сега е обвинена заедно с майка си Красимир Трифонова за умишленото убийство на Пейо, са спасили момченцето да не го прегази кола. Детето било оставено без надзор при инцидента. 

Тогава Владимир се обадил на 112 и помолил за помощ, за да издири някой от родителите на малчугана. Органите на реда открили майката и влезли в дома ѝ. Там видели включени бойлер, котлон и други уреди, които биха представлявали заплаха за оставеното само дете. 

Заради този случай била сезирана Агенцията за закрила на детето, а Владимир бил привлечен като свидетел. Казва, че в този период многократно е виждал на камери за наблюдение, че детето излиза голо и босо през есента и зимата. 

Бабата Трифонова тогава започнала да пуска сигнали и жалби срещу съседа, като ги пишела от служебния си имейл адрес към МВнР, за да респектира институциите.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1017

2

IvoIvo

26.01 2024 в 12:03

Не, не, филм тотален!

1005

1

ПР

26.01 2024 в 10:13

Написах вече-нещо много ужасяващо има всред тези мама и щерка.Смес от филми на Тарантино,Дейвид Линч,Братя Коен и роман на Ст.Кинг.А имам предчуствие,познавайки"правосъдието" БГ,че тънко и по тирлички ще се измъкнат и двечките.
 
X

Мистерии в Хераклея Синтика