Адвокат намеси родителите на убития Пейо, не одобрявали Габриела

Претендиращият за бащинство на второто дете Велико Минков я карал да го махне, разказа адвокат Андонова

OFFNews 24 януари 2024 в 09:13 3588 1

Убийството на Пейо Пеев

Снимка Архив

Красимира Трифонова и Габриела Славова-Пеева, обвинени за умишленото убийство на Пейо Пеев, все още не са разпитани, защото са заявили, че се ползват от законовата възможност да дадат обяснение на по-късен етап от делото. 

Това каза Велика Андонова, адвокат на обвиняемата Красимира Трифонова. Дъщеря й Габриела бе пусната под домашен арест, за да гледа децата си. По думите на адвоката обаче до този момент те все още не са при майка си. 

Велика Андонова твърди, че отношенията между Пейо и Габриела са били нормални. Показа и снимка на семейството от коледно парти, на която изглежда, че всичко между тях е наред. На снимката са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца.

По думите на адвокат Андонова е имало вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за известен период от време. 

„Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата“, обясни Андонова. 

По думите й Велико Минков, който твърди, че е баща на второто дете на Габриела, я е карал да направи аборт в напреднала бременност.

Това е причината да се разделят, така твърди Габриела и - когато говори на тази тема, плаче, разказа адвокат Андонова. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки