Quantcast

Съдът издирва Христо Бисеров

Юлиан Христов Последна промяна на 17 декември 2013 в 16:23 8506 19

Христо Бисеров. Снимка: БулФото
Христо Бисеров. Снимка: БулФото

 

Състав на Софийския градски съд (СГС) обяви за общодържавно издирване за установяване на адреса на бившия зам.-председател на парламента Христо Бисеров.

Това стана на днешното заседание по делото срещу Октай Енимехмедов, обвинен в опит за убийство на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Днес за пореден път Бисеров отказа да се яви като свидетел по делото. Въпреки това съдия Пенка Велинова отмени наложените му 500 лв. глоба и мярка за принудително довеждане. Днес стана ясно и това, че Бисеров не е открит на нито един от известните адреси. В призовката на Бисеров били посочени два адреса, като се е оказало, че единият е резиденция на Република Чехия, а на другия – ул. “Омуртаг”, бившият депутат не се е явявал от 20 дни.

Съдът прецени, че ще иска съдействието на СДВР, за да бъде установено местоположението на Бисеров и да му бъде връчена призовка. Освен това ще се изискат справки и от мобилните оператори, за да се види дали има регистрирани номера на негово име и призовкарите да го викнат по телефона.

Съдът държи на разпита на Бисеров, тъй като той може да каже неща, за които няма други данни по делото. 

По-рано днес пред журналисти прокурорът по делото Илиян Тончев каза, че оттук нататък "ще преценим дали изобщо да отлагаме делото" заради Христо Бисеров. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.12 2013 в 00:23

Това е голям политически проблем. Мълчанието на партийните другари е непростимо. Дежурната фраза "да оставим прокуратурата да си свърши работата" вече не върши работа. И без нея се случи достатъчно - фалшиви адреси, игра на криеница. А партията мълчи. Е това аз не го разбирам, и след 100 г.главата ми няма да го побере!

18.12 2013 в 11:15

Само заради този позор на Йовчев, Цацаров и ВСС трябваше да им разбият долните престъпни физиономии, а не само да им прекъсват вечерята....Мръсни криминални типове са обсебили България!

18.12 2013 в 10:59

този доЦЕНТ,дето издаде експертизата на доган има и други гафове.издал е документи на балкански и великов ,че са адекватни ,което е силно преувеличено.сложил им е диагноза "носталгия по комунизма" и те сега не искат да работят нищо друго ,а само в отдел "идеологически" на ЦК и се борят за герои на соц.труд.а БСП открива ли открива(пардон укрива исках да кажа)все повече работни места...

18.12 2013 в 10:45

Не видях някой да пита, защо български гражданин, призован да свидетелства в съда, трябва да се скатае в някоя миша дупка, макар и петзвездна в Монако? Какво страшно има в това да отидеш в съда, да кажеш истината и да ходиш да си пиеш ракията? Какво толкова страшно има в това дело? Защо държат Октай Енимехмедов в пандиза, докато осъдени убийци се разхождат у нас и в чужбина? Що за закони позволяват такава подигравка с народа! Провериха ли извинителната бележка на оная мимоза Доган? Егати и депресията! Ще годиняса вече! Кой крие доган ? Въобще какво става??? Виждам тук-там псевдопатриотични призиви към младите да си стоят тук и да работят "на ползА роду" (sic!). За какво да стоят в това гнило блато? Да служат за матриал? Бягайте, деца! Всеки който може! И успех!!!

17.12 2013 в 22:50

КАКЪВ ИЗЯЩЕН НЕОКОМУНИСТИЧЕСКИ СТИЛ, КАКЪВ ПАТОС И ЧЕРВЕН НАТУРАЛИЗЪМ! ЛИКА ПРИЛИКА С БИСЕРОВ - НЕГОВИТЕ ЕКСКРЕМЕНТИ ГИ ВИДЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, А ТЕЗИ НА ВЕЛИКОВ СИ ГО ВИЖДА САМО ТОЙ И ЛЮБИМАТА МУ ЛЯВА РЪКА!

17.12 2013 в 21:57

Хвърля се оставка, когато престъпник от такъв ранг, навредил на нацията, не просто на един двама, ти се шмугне между краката и избяга! Това е или некадърност, или злоупотрба. Няма друг вариант..
Ама не виждам защо трябва все на теб да се обяснява, недоносник хронично недоклатен(както става ясно от болшинството ти постинги)!

17.12 2013 в 21:51

Абе, гнусар, пИкай си в гащите, както обикновено и се радвай, че засега се насираш най-вече през устата!

17.12 2013 в 20:03

за 5лв вики, няма даже да си го преместя в другия крачол, да ме прощаваш. виж да ти пикам в устата, ще си направя труда, щото виждам, че желаеш силно да се отъркаш в нещо мое. ма понеже ме е гнЪс, само ще те полея. :)

п.п.сега напиши по подпората как ме чакаш на дондуков или на женския пазар, нищо че е в ремонт, ти докато дойдеш там, те ще го оправят.

17.12 2013 в 20:00

За "кое нещо" госпожо? За кое "се хвърля оставка"?
Доколкото виждам заглавието е "Съдът издирва Христо Бисеров". За това, че съдът не може да "издири" Бисеров, за да му връчи призовка е виновен вътрешния министер? Така обичаният личен съветник на мосю льо президонт?

За подобно нещо г-н "Ба.ти некадърника!!!!!!!", селянина с колело от Шума, вместо сепуко си направи НЕПУКО! Забравихте ли? Как яко беше "стиснал" топките на Престъпността с устни. :)

17.12 2013 в 19:27

ДА ГО ПОТЪРСЯТ ПРИ ВЕЛИКОВ - ТОЙ ЗА 5 ЛЕВА МУ ОСИГУРЯВА КРЕВАТ И ЧАЙ-КОМПЛЕ. ЗА ОЩЕ 5 ПОЛЯ МУ РАЗВЕДРЯВА СИВОТО ЕЖЕДНЕВИЕ, ПО НАЧИН, КОЙТО НАЙ-ДОБРЕ УМЕЕ.