Quantcast

Протестите на МВР бяха основателни, но 20-те заплати тежат на бюджета

ОFFNews Последна промяна на 13 ноември 2015 в 21:54 3198 5

Румяна Бъчварова.

Румяна Бъчварова заяви пред БНТ, че протестите на полицаите са били основателни, като посочи, че в същото време униформените са си вършели и отговорно работата.

В резултат на това може да се има доверие на полицията, но доверието на полицията към управлението и ръководството й е било унищожено. Въпреки това е убедена, че лично тя е отворила нова страница в отношенията си с униформените. Особено уважение според нея трябва да имаме към граничарите ни, които са няколкостотин срещу няколко хиляди.

Тя изтъкна, че предложението за орязването на социалните придобивки на полицаите е било на Владислав Горанов, който също имал своите основания, защото в последните години напусналите полицаи са между 4000 и 4500 души и изплащането на 20-те им заплати при напускане тежи твърде много на бюджета.

Бъчварова обясни, че проектобюджетът и промените не са били обсъдени широко, защото са се паднали между изборната кампания и крайния срок.

Министърката заяви, че нападението срещу Алексей Петров, полицейските стачки и другите скандали в държавата непосредствено след края на изборите не са режисирани, но въпреки това има хора, които биха се възползвали от нестабилност в държавата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2015 в 08:43

ДЪРТА ГАДНА ПАСТЪРМА

14.11 2015 в 01:10


Бе, то и прецедента плювналиев тежи на бюджета, и съда, който гледа делата на днебчийките додето умрат от старост тежи, папионките на разни хора тежат, много работи тежат, ама техните пенсии май никой не ги взема, а?

13.11 2015 в 22:30

Добре бе, къде е тая полиция, никъде не се мяркат, а имаме най-многобройната полиция на глава данъкоплатец... къде извършват тази дейност, заради която вземат повече от всички в държавата при пенсиониране

13.11 2015 в 22:29

Добре бе, къде е тая полиция, никъде не се мяркат, а имаме най-многобройната полиция на глава данъкоплатец... къде извършват тази дейност, заради която вземат повече от всички в държавата при пенсиониране

13.11 2015 в 22:01

Тежат заради рекордната и неефективна администрация бабче само ти ли не го разбра? Ако всички си вършеха работата нямаше да липсват 4 милиарда и нямаше да умират защитени свидетели и да изчезват веществени доказателства докато си сменят гуми разни пенсионери от ДС. Щяхме да си имаме затворници, а не ЦЦ и ББ в парламента